Filters
Søg

Specialøl

Sorter efter
Vis per side

Randers Bryghus. Gasolin

Gasolin

Gasolin er en af vores mest populære og efterspurgte øl, brygget som en hyldest til orkesteret af samme navn. Derfor er den lavet med de bedste råvarer og har hygget sig længe på lagertanke, så den er blevet rund og lækker. Det er den også blevet præmieret for; en flot sølvmedalje på Food Contest 2017 i Aarhus.

Den står stærkt, kulsort med mørkt skum og en kraftig ristet duft med mange aromaer, som blander sig: chokolade, kaffe, lakrids, tjære og røg. Det gør sig også gældende i smagen, fyldig og med høj alkoholstyrke, men let drikkelig og med smag af mere. Præcist som man kunne forestille sig, de friske fyre helst selv ville have den.

Den er selvfølgelig et perfekt supplement til Gasolins bedste hits, eller til hvis man er på Rabalderstrædet. Derudover nydes den bedst til søde, kraftige desserter, f.eks. chokolademousse eller til de meget kraftige kødretter som Chili Con Carne.

Ingredienser:
bygmalt, chokolademalt, havre, humle og gær.

Ufiltreret og upasteuriseret.

Bør nydes afkølet ved ca. 8°C.

Opbevares bedst mørkt og køligt, frostfrit,

undgå direkte sollys.

GASOLIN
Årgangsbryg
Limited Edition
Style: Dobbelt Imperial Stout
50 cl – 11% – 3,7 genstande
IBU: 35-40
EBC: 100+
49 DKK

Primator, Stout

Stout er en mørk og sommetider bitter øl, der først blev produceret kommercielt i 1730’erne. De første stouts kom fra Irland, hvor den mest populære stout stadig produceres af Guinness. Stout består af byg og forskellige typer malt. Andre varianter bruger havre, som normalt resulterer i en sødere øl.

Der produceres mange slags stout, og der skelnes imellem typerne med flere klassifikationer. Irsk stout er den mest velkendte af alle stouts. Dette øl er som de første typer produceret i Irland. Denne type øl kaldes også tør stout.
30 DKK

Krenkerup Weissbier

KRENKERUP WEISSBIER

Krenkerup Weissbier er overgæret på traditionel vis, hvilket giver let bundfald og et kraftigt, flot hvidt skum.
45 DKK

Krenkerup Rauch Bier

KRENKERUP RAUCH BIER

Denne øl er kåret til Europas bedste røgøl ved European Beer Star 2011 og fik sølv ved Nordic Beer Challenge 2016.
45 DKK

Lervig Coconut Imperial Stout

COCONUTS

12,5 %
IBU 50
330 ml

Cocosnuts er en imperial stout, brygget med vanilje, ahorn og kokosnød for at skabe en bounty-bar-eksplosion i en øl. Dette er en øl med tonsvis af karakter fra massive mængder chokolade og ristede malte for at komplementere den generøse mængde ristet kokos og afsluttet med en smule vanilje og ahornsirup. Selvfølgelig er dette mere en dessert end en øl, hvorfor ikke?
55 DKK

Brewdog Lost Lager

Lost Lager

4,7 %
330 ml

Tør-humlet pilsner Enhjørningen er, vores hjemland, Skotlands nationaldyr. Det er også inspirationen bag Unicorn Fund. Vi har brygget denne øl for at fejre den effekt, som Unicorn Fund har på verden. Lost Lager er en tørhumlet pilsner brygget med den klassiske tyske Saphir humle, der giver noter af citrus og stenfrugt. Bygget på bayersk gær, der giver en skarp ren smag. Dette er lager; ligesom den var – ligesom den burde være - ligesom den bliver. Lost Lager - lager er tilbage!
30 DKK

Lervig Lucky Jack

Lucky Jack

4,7 %
IBU 45
330ml

Denne Pale Ale er Lervigs flagskib og en af de mest solgte af deres øl. Den er meget let at drikke, har en dejlig karakter af humle stammende fra Citra, Chinook og Amarillo og så har den en let afbalanceret tone med et strejf af karamelmalt. Aroma: Citrusfrugter og blomster. Smag: Grapefrugt, hyldeblomst og malt. Smager godt til: Skarpe oste, bacon og en god burger. Også god til krydret mad og tunfiskeruller.
Fra 35 DKK

Fanø Bryghus Mango Mussolini New England IPA

Mango Mussolini

5,4 %,
500 ml.
Øltype: New England IPA

Smagen:
Mango Mussolini er fuld af livlige noter af tropiske frugter, friskpresset appelsin juice, ananas og nyslået græs. En fantastisk bittersød balance mellem mango og kraftig citrus. Havregryn afslutter den silkeblød.
45 DKK

Fanø Bryghus Warmonger Milkshake IPA

Warmonger

5,5 %
66 IBU

Milkshake IPA Brygget med en stor mængde Amarillo, Citra, Chinook, Centennial og Simcoe humle. “Warmonger” er en uklar milkshake IPA, der starter med en intens aromaer af fyr og citron. Velegnet til krydret mexicanske retter og stærk cheddarost.
45 DKK

Shepherd Neame Spitfire Ale

Shepherd Neame Spitfire

4,5 %
500 ml.

Spitfire har været Shepherd Neames succeshistorie i det sidste årti. Først produceret i 1990 for at mindes ’Battle of Britains’ 50 års jubilæum. Denne gyldne ale har en smag af malt og humle med undertoner af citrus og lidt karamel. Humlen og malten varer ved og munder ud i en afbalanceret eftersmag.
45 DKK

Schneider Weisse Tap 5

Schneider Weisse Meine Hopfenweisse TAP 5

8,2 %
500 ml
Hvede Doppelbock

Humlende fyrværkeri - en ny hvedeøl! Skinnende med et rødligt skær. Stærk Doppelbock med en intens blomstret aroma, der minder om tropisk frugt og ananas. En kraftfuld bitterhed som er mildnet ved en frugtagtig sødme. Denne ekstreme hvedeøl viser, hvor langt en hvedeølssmag kan gå. Den ideelle ledsager til meget krydrede og eksotiske retter.
40 DKK

Rogue Nitro Chokolade Stout

Rogue Chocolate Stout Nitro

5,8%
IBU 69

Vi har her tilføjet nitro gas til vores klassiske Chocolate Stout. Tilføjelsen af nitro giver den smagen af hollandsk chokolade, sammen med en glat, cremet chokoladeoplevelse, som du aldrig ønsker skal slutte.
49 DKK

Sierra Nevada Hoppy Anniversary Ale 40

Sierra Nevada 40 Hoppy Anniversary Ale

6,0 %
Jubilæum IPA 40 år En hyldest til det bedste af vestkystens IPA og craft beer's lange og underlige rejse. Humlet øl var ikke populær, da vi begyndte at brygge i 1980. Men vi elskede dem, og vi vidste, at hvis vi skulle åbne et bryggeri, ville vi hellere gøre noget karakteristisk. Det er 40 år siden, og vi brygger stadig det, vi elsker. Denne øl har smag og aromaer fra en klassisk vestkyst IPA; fyrretræ og citrus med en dyb guldfarve og let sødme af karamel.
35 DKK

Brewdog Zombie Cake

Brewdog zombie cake

5,0 %
Praline chokolade Porter Mørke kræfter er på arbejde i denne djævelske gode porter. Den har lag af smagfulde ristet karakterer, noter af vanilje, kaffe, nødder og en bitter sød afslutning.
30 DKK

Fars Øl 6 Specialøl

Far's Øl trægavekasse

6 Forskellige Specialøl

Øllene kan afvige fra billedet
225 DKK

Krenkerup 1367

1367 PREMIUM

Krenkerup Gods nævnes første gang i historien i 1367. Et gods drevet gennem århundreder af slægtens visioner og hårdt arbejde – med betydelig hjælp fra lokalområdet.
Vi kalder vores pilsner Premium af en grund, og det kan smages. De rene råvarer og den brillante fremtoning bringer helheden frem, når du nyder denne filtrerede pilsnertype.

1367 er en ren gylden, filtreret pilsner med et groft fast skum. Smagen har en behagelig sødme fra malten og en forfriskende nænsom bitterhed fra humlen. Den undergærede traditionelle Nordtyske Pilsner smager læskende og forfriskende – hele året rundt.

1367 Premium er brygget til ære for egnen og historien – på vand, malt, humle, gær og intet andet!

Alc. 4,7 % vol.
IBU: 30
Øltype: Pilsner
Sæson: Hele året
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær.
45 DKK

Krenkerup Ur-Pilsner

KRENKERUP UR-PILSNER

Sammen med forfatterne bag pilsnerbogen ‘Den nøgne øl’ (Christian Andersen og Jens Eiken), har vi genskabt verdens første pilsner som i 1842 blev brygget i Plzen i Tjekkiet.
Krenkerup Ur-Pilsner er en klassisk pilsner brygget med råvarer af høj kvalitet. Den autentiske, rene og rige smag stammer fra byg der er gulvmaltet efter traditionelle forskrifter. Humlen i øllen er den klassiske Saaz humle der bidrager med en vedholdende behagelig bitterhed, og da friskhed og bitterhed ofte kommer hånd i hånd, vil Krenkerup Ur-Pilsner være den perfekte tørstslukker henover sommeren.

For at højne mundfylden er øllet brygget efter en tjekkisk tradition – såkaldt dekoktion – hvor man udtager noget af mæsken og “koger” den let ind, hvorefter den tilsættes hoved-mæsken igen. Det giver – når det er gjort rigtigt – en kompleks øl med en flot skumkrone uden at det nødvendigvis tilfører sødme til øllen.

Krenkerup Ur-Pilsner er balanceret og forfriskende – og smager af én til!

Alc. 5,1 % vol.
Øltype: Pilsner
Sæson: Limited
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær.
45 DKK

Bryghuset Møn, Ulvshale Hindbær Blanche

ULVSHALE HINDBÆR BLANCHE

Ulvshale er en sand naturperle. Mellem enebærkrat og vandhuller i gamle flintegrave findes fugtig eng, lynghede og overdrev. I skoven, der er anderledes end andre skove, hvor træerne er krumme og skæve, har vi hentet inspiration til denne hindbær-øl blandt krat med vilde bær og smukke natsommerfugle.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
En skøn frisk blanche, hvor duft og smag fra de mange friske hindbær harmonerer flot med maltens sødme.

Special god til fisk, lyst kød.

Alc. 5,0 % vol.

Overgæret
30 DKK

Bryghuset Møn, Nordfeld Gul

NORDFELD GULD

Nordfeld Gods, opført i 1774, og siden genopbygget efter brand, stammer fra tiden efter krongodssalget. Den prægtige allé markerer herregården, der ligger smukt op til skovbrynet. Afvandet sømose, engområder og Østersøen omkranser Nordfeld, hvis historie går helt tilbage til den tidlige guldalder. Vi synes derfor det er naturligt vores guldøl er opkaldt herefter.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseretLIDT INFO OM ØLLET
En Guld øl når den er bedst. Korngylden, blød og behagelig med en god humleprofil.

Special god til smørrebrød og lyst kød

Alc. 5,7% vol.

Undergæret
30 DKK

BeerHere Rynkedyr

Beerhere Rynkedyr

10,4 %
IBU: 80
330ml

Et transatlantisk samarbejde mellem to af Danmarks mikrobryggeriers gnavne, gamle mænd og de ihærdige gutter fra Okkara Færøerne. Peter Klemmensen, der bragte den første rigtige øl til masserne med sin berømte Limfjordsporter, skabte en maltprofil og de lavede en plan for humlen. For at tilføre lidt ekstra kompleksitet til festen, blev nogle lavasten varmet op til 800°C og derefter sænket ned i en ølurt, før de blev anbragt i modningstanken i tre hele måneder.
40 DKK

BeerHere Hippy Juice Pale Ale

Hippyjuice Pale Ale

5,2%
330ml

Saftig, let og en anelse sød, organisk pale ale med noter af mandarin og grapefrugt, der kommer fra masser af Mosaik humle.
40 DKK

BeerHere UnderPhil

Underphil ESB

4,8%
IBU: 30
330ml

Ekstra speciel bitter, fra australsk stil. En ravfarvet øl med en salt rygrad, der bliver bakket op af humle fra den nye verden.
40 DKK

BeerHeer Dead Cat

Dead Cat

330ml

Kompleks maltprofil og humlet med den intense, amerikanske Simcoe humle. Koglet og citrusagtig, balanceret af en fuld krop fra de engelske karamel malte.
40 DKK

Belhaven, St. Andrews

Belhaven St. Andrews Ale

4,6 %
500 ml.

Denne ale er inspireret af golf og har en dejlig humlet aroma. Alen er brygget på tre forskellige slags malt og tre forskellige slags humle. Det giver denne komplekse ale en sur/sød friskhed, der tilfredsstiller selv den mest kritiske gane.
45 DKK

Veteran Øl

Veteran Pilsneren blev "Relanceret" i starten af 2019.

Veteran Pilsneren er lavet for at vise vores support til de danske krigsveteraner, og den indsats de yder.

Veteran Pilsneren er en classic pilsner.

50cl. Alc. 6,3% Vol.

Indeholder: Bygmalt, hvedemalt, humle, og gær. En ravfarvet øl brygget på pilsner malt, tilsat Saaz, perle, og Cascade humle. Pilsneren har en fyldig smag af malt, med en moderat bitterhed, der kommer fra humlerne Saaz og Cascade.

Brygget med gær, der er kendt fra øltypen Ale.

Veteran Pilsneren bygger på frivillig arbejdskræft, fra medlemmerne af Blood of Heroes - War Veterans Danmark, og bliver brygget hos, Eventyr Bryggeriet/ Bryg Selv i Odense.
40 DKK

Bryghuset Møn, Rytzebæk Pale Ale

RYTZEBÆK PALE ALE

I Hjelm Bugt, med udsigt til Klintholm Havn ligger Rytzebæk. Høje klinter, hvid strand og Østersøen tiltrækker mange året rundt. Stranden er, som en af få steder i Danmark, kendt for kugleflint. Kugleflint har igennem tiden været brugt til industri, men er nu, for de fleste, et hjemtaget minde fra Møns natur.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
En lys, let og herlig øl der er perfekt til en varm dag. Bitterhed komplimenteres af en dejlig smag og aroma af mandarin fra humlen.

Special god til fisk, lyst kød og frokost

Alc.4,3% vol.

overgæret
30 DKK