Filters
Søg

Specialøl

Sorter efter
Vis per side

Gouden Carolus Easter

GOUDEN CAROLUS EASTER

Indhold - 75cl
Alkohol - 10%
Land - Belgien
75 DKK

Gouden Carolus Christmas 3ltr

GOUDEN CAROLUS - CHRISTMAS

Indhold - 300cl
Alkohol - 10,5%
Land - Belgien
499 DKK

St. Bernardus 12 ABT, 33 cl

ST. BERNARDUS 12 ABT

Indhold - 33cl
Alkohol - 10%
32 DKK

Gouden Carolus Idulgence Funken 2020

GOUDEN CAROLUS INDULGENCE "FUNKEN"

Limited Edition 2020
Released: Summer2020
Type: Amber ale brewed with peated malt
Indhold - 75cl
Alkohol - 8,0%
140 DKK

Schneider Weisse Tap 6 Vintage

SCHNEIDER VINTAGE TAP 6
Indhold - 50cl
Alkohol - 8,2%
Type - Hvede Dobbelbock
Land - Tyskland
Årgang - 2012
40 DKK

650 ml. Rogue Hazelnut Brown Nectar

ROGUE HAZELNUT BROWN NECTAR

Indhold - 650ml
Alkohol - 5,6%
Land - USA
Fra 40 DKK

650ml. Rogue Dead Guy

ROGUE DEAD GUY ALE

Indhold - 650ml
Alkohol - 6,5%
Land - USA
Fra 40 DKK

Det Lille Bryggeri Smoking Rye

Det Lille Bryggeri

Smoking Rye
Håndbrygget øl

Indhold - 0,5l
Alkohol - 6,8%
Fra 40 DKK

Det Lille Bryggeri Hindbær Lakrids Ale

Det Lille Bryggeri

Hindbær Lakrids Ale
Håndbrygget øl

Indhold - 0,5l
Alkohol - 6,6%
Fra 40 DKK

Det Lille Bryggeri Double Chili Lakrids ALe

Det Lille Bryggeri

Double Chili Lakrids Ale
Håndbrygget øl

Indhold - 0,5l
Alkohol - 8,2%
Fra 40 DKK

Det Lille Bryggeri Dark Ale

Det Lille Bryggeri

Dark Ale
Håndbrygget øl

Indhold - 0,5l
Alkohold - 7,8%
Fra 40 DKK

Lervig Coconut Imperial Stout

COCONUTS

12,5 %
IBU 50
330 ml

Cocosnuts er en imperial stout, brygget med vanilje, ahorn og kokosnød for at skabe en bounty-bar-eksplosion i en øl. Dette er en øl med tonsvis af karakter fra massive mængder chokolade og ristede malte for at komplementere den generøse mængde ristet kokos og afsluttet med en smule vanilje og ahornsirup. Selvfølgelig er dette mere en dessert end en øl, hvorfor ikke?
55 DKK

Schneider Weisse Tap 7

Schneider Weisse Mein Original TAP 7

5,4 %
500 ml

Den fulde kompleksitet af en ægte bayersk hvedeøl. Mahognifarvet hvedeøl. Nuancer af modne bananer, nellike, muskatnød og nødder. En fyldig og mousserende øl med harmonisk finish. De ideelle følgesvend for bayersk mad, hjertelige retter og medisterpølse. Brygget ifølge den originale opskrift fra 1872.
40 DKK

Lervig Lucky Jack

Lucky Jack

4,7 %
IBU 45
330ml

Denne Pale Ale er Lervigs flagskib og en af de mest solgte af deres øl. Den er meget let at drikke, har en dejlig karakter af humle stammende fra Citra, Chinook og Amarillo og så har den en let afbalanceret tone med et strejf af karamelmalt. Aroma: Citrusfrugter og blomster. Smag: Grapefrugt, hyldeblomst og malt. Smager godt til: Skarpe oste, bacon og en god burger. Også god til krydret mad og tunfiskeruller.
Fra 35 DKK

Fanø Bryghus Mango Mussolini New England IPA

Mango Mussolini

5,4 %,
500 ml.
Øltype: New England IPA

Smagen:
Mango Mussolini er fuld af livlige noter af tropiske frugter, friskpresset appelsin juice, ananas og nyslået græs. En fantastisk bittersød balance mellem mango og kraftig citrus. Havregryn afslutter den silkeblød.
50 DKK

Fanø Bryghus Warmonger Milkshake IPA

Warmonger

5,5 %
66 IBU

Milkshake IPA Brygget med en stor mængde Amarillo, Citra, Chinook, Centennial og Simcoe humle. “Warmonger” er en uklar milkshake IPA, der starter med en intens aromaer af fyr og citron. Velegnet til krydret mexicanske retter og stærk cheddarost.
50 DKK

Schneider Weisse Tap 5

Schneider Weisse Meine Hopfenweisse TAP 5

8,2 %
500 ml
Hvede Doppelbock

Humlende fyrværkeri - en ny hvedeøl! Skinnende med et rødligt skær. Stærk Doppelbock med en intens blomstret aroma, der minder om tropisk frugt og ananas. En kraftfuld bitterhed som er mildnet ved en frugtagtig sødme. Denne ekstreme hvedeøl viser, hvor langt en hvedeølssmag kan gå. Den ideelle ledsager til meget krydrede og eksotiske retter.
40 DKK

Bryghuset Møn, Nordfeld Guld

NORDFELD GULD

Nordfeld Gods, opført i 1774, og siden genopbygget efter brand, stammer fra tiden efter krongodssalget. Den prægtige allé markerer herregården, der ligger smukt op til skovbrynet. Afvandet sømose, engområder og Østersøen omkranser Nordfeld, hvis historie går helt tilbage til den tidlige guldalder. Vi synes derfor det er naturligt vores guldøl er opkaldt herefter.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseretLIDT INFO OM ØLLET
En Guld øl når den er bedst. Korngylden, blød og behagelig med en god humleprofil.

Special god til smørrebrød og lyst kød

Alc. 5,7% vol.

Undergæret
30 DKK

BeerHere Rynkedyr

Beerhere Rynkedyr

10,4 %
IBU: 80
330ml

Et transatlantisk samarbejde mellem to af Danmarks mikrobryggeriers gnavne, gamle mænd og de ihærdige gutter fra Okkara Færøerne. Peter Klemmensen, der bragte den første rigtige øl til masserne med sin berømte Limfjordsporter, skabte en maltprofil og de lavede en plan for humlen. For at tilføre lidt ekstra kompleksitet til festen, blev nogle lavasten varmet op til 800°C og derefter sænket ned i en ølurt, før de blev anbragt i modningstanken i tre hele måneder.
40 DKK

BeerHere UnderPhil

Underphil ESB

4,8%
IBU: 30
330ml

Ekstra speciel bitter, fra australsk stil. En ravfarvet øl med en salt rygrad, der bliver bakket op af humle fra den nye verden.
40 DKK

Bryghuset Møn, Bogø Bock

BOGØ BOCK

Smukt placeret imellem Grønsund og Ulvsund ligger Bogø. Idyl, grønne skove og fællesskab kendetegner øen.
Også omkring 1900 tallet var der fællesskab, hvortil Bogø Bryggeri leverede hvidtøl. Med vores Bock håber vi at bidrage til de fælles stunder må fortsætte blandt folket på Bogø.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
Blød stærk mørk lager øl, flot kobberfarvet med en lækker cremefarvet skum. Malten giver fine noter af karamel og ristet malt samt en fin sødme.

Tilsat tilpas mængde humle, som giver et fint samspil imellem sødme og bitterhed.

Special god til solide husmands retter og grill.

Alc.6,5 % vol.

Undergæret
30 DKK

Hanssens Schaarbeekse Kriek

Oude Kriek Schaerbeekse 6,0% - Hanssens Artisanaal
235 DKK

Geuze Boon

Oude Geuze Boon

7 %
375ml.

Oude Geuze Boon er en af de fineste eksempler på en 100% spontantgæret lambic. Denne lambic har lagret i 1, 2 eller 3 år på egetræsfade. Mixet af disse fade giver en ca. 18 måneder gammel lambic, og øllen gærer videre på flasken. Oude Geuze Boon kan gemmes i op til 20 år. Oude Geuze Boon har en klar gylden farve, og en frisk og frugtig smag af citrus og egetræ.
45 DKK

Schneider Weisse Tap 6

Schneider Weisse Unser Aventinus TAP 6

8,20%
500 ml

Dyb og kompleks – for store og afslappende øjeblikke ved ilden. Dark-ruby farvet hvede doppelbock med et cremet fint hoved. Stærke noter af modne bananer, rosiner og blommer mødes med lakrids og en ristet aroma. Fyldig og varmende, med afbalanceret og glat finish. Den ideelle følgesvend til stegt kød, vildt og frugtige chokoladedesserter.
50 DKK

Kona Gold Cliff IPA

Gold Cliff IPA

7,2 %
50 IBU
355 ml

Sæsonøl; maj - august

Gold Cliff IPA indeholder ægte ananas. Den har tropiske frugtaromaer, der stammer fra Mosaic og Citra humle og den har et strejf af karamel malt. Velegnet til røget svinekød, grillet skinke eller kyllingepølse. Den går også godt til dessert, prøv den til et stykke sandkage, og du vil få en ananasoplevelse, der er sååå lækker!
Fra 25 DKK

Danmark Rundt 9 Gode Øl

Danmark Rundt er en super flot gaveæske, der virkelig kommer til syne på et gavebord. Gavekassen indeholder 9 forskellige special fra danske bryggerier. Bemærk venligst, at billedet er vejledende - sortimentet kan variere
299 DKK

Orval

6,2%
330 ml.

I modsætning til de øvrige trappistklostre brygger Brasserie d’Orval kun denne ene kommercielle øl, og denne øl er meget anderledes end de øvrige trappisters øl, idet den har en meget karakteristisk tør og krydret gærsmag og en let sødlig, fyldig men også tør maltsmag, som afsluttes af en meget markant tørhumle-karakter, man eller mest finder i India Pale Ale-typerne. Denne øl har som de øvrige trappistøl, gennemgået en sekundær gæring på flasken. Men inden øllet påfyldes flaskerne har munkene tørhumlet øllet, hvilket er med til at øge den tørre og bitre karakter. Alkoholstyrken kan variere fra 5,2 -7,2 % hvilket er årsagen til at øllet sjældent smager helt ens.

I perioder er denne øl næsten lige så svær at skaffe som den legendariske Westvleteren øl, så køb den når den endelig er på hylderne. Den passer rigtig fin til en klassisk belgisk platte med ost, pølse og paté platte i selskab med tungt hjemmebagt brød. I dette selskab vil øllen give en god kontrast til osten og pølsernes fedme og sødme. Bør nydes ved 10 grader i et tulipan glas.
35 DKK

Hancock Saaz

Hancock Saaz

8,1 %
700 ml


Til denne meget mørke og fyldige øl anvendes kun tjekkisk Saaz humle, der blandt ølkendere i hele verden er synonym med godt øl af høj kvalitet. Øllet er undergæret ved lav temperatur i lang tid og efterfølgende lagret ved 0 grader i mindst 180 dage.
45 DKK

Iron Maiden Trooper

Trooper

4,7 %
500ml.

Det britiske heavy metal-band Iron Maidens forsanger Bruce Dickinson, der er ale entusiast, har udviklet denne øl, der er håndlavet på Robinsons bryggeri. Øllet er opkaldt efter bandets single fra 1983. Bruce Dickinson har løbende prøvesmagt øllen for sikre sig, at smagen var perfekt og er glad for det endelige resultat. Den har en malt smag og citron noter fra en unik blanding af Bobec, Goldings og Cascade humle. Øllen bærer en mærkat med bandets maskot, Eddie, som er klædt i en britisk militæruniform fra det 19. århundrede og holder en sabel og det britiske flag - ligesom på singlens cover. Iron Maiden blev dannet i 1975 og har siden da udgivet 15 studiealbum og adskillige live koncerter. Heavy metal-legender brygger egen øl Det britiske heavy metal-band Iron Maiden har udviklet deres egen øl, som er blevet opkaldt efter en af bandets 80'er-singler. Den gyldne drik er blevet brygget i Stockport i Storbritannien af bryggeriet Robinsons, og skriver magasinet Female First. på cover.
40 DKK