Filters
Søg

2015 Dom. de Thalabert, P. Jaboulet

CROZES HERMITAGE ROUGE DOM. DE THALABERT, PAUL JABOULET AINÉ
425 DKK
250 DKK
Tilgængelighed: På lager
Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er lavet på Syrah-druer som hentes på ejendommen af samme navn, som har tilhørt Paul Jaboulet Aîné siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på Domaine de Thalaberts 45 hektarer er mellem 40 og 60 år gamle og giver max. 25-30 hl./ha. Druerne er håndplukket og transporteres til kælderen i små kasser af 25 kg. for at undgå oxydering. Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og gennemgår derefter en malolaktisk gæring og en modning i et år på træfad.Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære.Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svamper.

 

 
Kunder der har købt denne vare købte også

Pasquinet Cognac XO

PASQUINET XO COGNAC

En autentisk cognac som har ligget mange år i familiefirmaets kældre, hvor Pasquinet opbevarer sine ældste og mest skattede cognacs. Den traditionsrige Pasquinet XO er ren nydelse.

SMAGSNOTER
Kakao, cedertræ, kandiseret frugt

ALKOHOL OG INDHOLD
40 % / 70 cl

LAND
Frankrig

OMRÅDE
Cognac

PRODUCENT
Pasquinet

SERVERINGSTEMPERATUR
18-20°C

INTENS OG BEHAGELIG
Pasquinet XO har en intens ravgul farve med mahognifarvede reflekser. En kompleks duft af kandiseret frugt, som abrikos og kirsebær, blandes med appelsin og kokosnød og afsluttes med delikate noter af nelliker, violer og sort peber. I munden opleves cognacen blød og afrundet med en harmonisk balance mellem aromatisk fylde og styrke. En intens smag af kandiseret frugt, kakao og cedertræ afsluttes af en udsøgt, behagelig og lang eftersmag.

Pasquinet XO Cognac går rigtig godt i spænd med desserter, men kan så sandelig også nydes alene eller med en cigar.

Serveringstemperatur: 18-20°C

Fremstilling
Den dobbelte destilleringsproces "Charentaise" blev skabt i det 18. århundrede og er specielt beregnet til fremstillingen af cognac. Når druemosten har gennemgået den alkoholiske gæring, bliver vinen destilleret ad to omgange i en kobberkedel. Herved opnås den destillerede "eau-de-vie", hvorfra "hjertet", som kaldes, "Bonne Chauffe", udtages og efter lagring bliver til det endelige produkt: Cognac.

Som mange andre cognacproducenter blander Pasquinet cognac fra flere årgange for at opnå de bedste slutprodukter. At lave den rette blanding er en kunst og giver Pasquinet cognac dens unikke karakter og konstante kvalitet.

Om Producenten
Pasquinet-familiens ejendom, Domaine du Foucaudat, ligger i Juillac Le Coq, som hører under Grande Champagne appellationen. Familien betragter jorden som deres dyrebareste skat og hemmeligheden bag Pasquinets cognac er netop gemt i denne jords enestående egenskaber.

Fire generationer har efterfulgt hinanden siden grundlæggelsen af firmaet og kunsten at lave cognac er gået i arv fra far til søn, siden grundlæggeren Jean Ricard i sin tid købte Domaine du Foucaudat. I dag er fjerde generation gået ind i firmaet.
349 DKK 599 DKK