Filters
Søg

Blandede Nødder

Sorter efter
Vis per side

Nøddehuset Tørristede cashewnødder med chilismag

Hvis du elsker chili, vil du helt sikkert kunne lide Nøddehusets lækre chilicashew. De er tørristede og tilsat ægte stærk chili, så du kan mærke det brænder lidt.

Det lille nødderisteri Nøddehuset, drives af parret Ali og Louise. Det drives med stor passion og hjerte for kvalitet og smag, fra indkøb af råvarer til de mange forskellige nødder, der kan nydes rundt om i Danmark. Med mange års erfaring og en kompromisløs Ali, udvælges og købes kun de bedste råvarer og det kan smages! Nøddehuset´s nødder er tørristede. Ristningen foregår, til forskel fra langt de fleste nødder på markedet uden brug af olie og i små portioner, hvor de fleste detailproducerer nødder og mandler ved at friturestege dem. Nøddehuset rister nødderne i længere tid end hvad man typisk gør. Jo længere tid nødderne ristes, jo kraftigere bliver smagen, men vægten svinder naturligvis mere af en længere ristetid og derfor fravælger de fleste producenter denne type produktion. Inde i ristetromlen ligger varmt salt, som der ristes i – det er skånsomt for nødderne, man undgår oliebrug og nødderne knækker ikke så nemt. Efter endt ristning smagstestes nødderne igen, for endnu en gang at sikre den høje kvalitet og smag. Det karakteriserer det lille nødderisteri - Nøddehuset.
40 DKK

Hybengaarden Hyben Sirup

Nøddehusets 5 mest populære nødder i en skøn blanding: Saltede mandler, saltede cashewnødder, mandler med røgsmag, hasselnødder og saltede macadamia. God at dele med andre om eftermiddagen eller til en hyggestund derhjemme. Posen kan også lukkes igen, hvis du hellere vil gemme nødderne til dig selv. Alle nødderne er selvfølgelig tørristede, så de kan nydes med god samvittighed. "

Det lille nødderisteri Nøddehuset, drives af parret Ali og Louise. Det drives med stor passion og hjerte for kvalitet og smag, fra indkøb af råvarer til de mange forskellige nødder, der kan nydes rundt om i Danmark. Med mange års erfaring og en kompromisløs Ali, udvælges og købes kun de bedste råvarer og det kan smages! Nøddehuset´s nødder er tørristede. Ristningen foregår, til forskel fra langt de fleste nødder på markedet uden brug af olie og i små portioner, hvor de fleste detailproducerer nødder og mandler ved at friturestege dem. Nøddehuset rister nødderne i længere tid end hvad man typisk gør. Jo længere tid nødderne ristes, jo kraftigere bliver smagen, men vægten svinder naturligvis mere af en længere ristetid og derfor fravælger de fleste producenter denne type produktion. Inde i ristetromlen ligger varmt salt, som der ristes i – det er skånsomt for nødderne, man undgår oliebrug og nødderne knækker ikke så nemt. Efter endt ristning smagstestes nødderne igen, for endnu en gang at sikre den høje kvalitet og smag. Det karakteriserer det lille nødderisteri - Nøddehuset.
49 DKK

Nøddehuset Tørristede saltede macadamianødde

Lækre, tørristede og saltede macadamianødder.
49 DKK

Nøddehuset Tørristede cashewnødder med paprikasmag

Store flotte cashewnødder, der er tørristede og tilsat en sød paprikasmag. nødderne er ikke stærke, så de er gode både til børn og voksne.
40 DKK

Nøddehuset Tørristede mandler med chili

Largueta mandler fra det solrige Spanien. De er tørristede og tilsat en dejlig chili - stærk nok til at det kan mærkes, men mild nok til at nødderne kan nydes.
40 DKK

Nøddehuset Tørristede mandler med røget smag

Spanske Larguettamandler, der er tørristede og tilsat en mild røget smag. Mandler med røget smag kan spises alene som snack, men smager også rigtig godt med fx øl, vin eller ost.
40 DKK