Filters
Søg

Danske

Sorter efter
Vis per side

Fanø Bryghus Mango Mussolini New England IPA

Mango Mussolini

5,4 %,
500 ml.
Øltype: New England IPA

Smagen:
Mango Mussolini er fuld af livlige noter af tropiske frugter, friskpresset appelsin juice, ananas og nyslået græs. En fantastisk bittersød balance mellem mango og kraftig citrus. Havregryn afslutter den silkeblød.
45 DKK

Fanø Bryghus Warmonger Milkshake IPA

Warmonger

5,5 %
66 IBU

Milkshake IPA Brygget med en stor mængde Amarillo, Citra, Chinook, Centennial og Simcoe humle. “Warmonger” er en uklar milkshake IPA, der starter med en intens aromaer af fyr og citron. Velegnet til krydret mexicanske retter og stærk cheddarost.
45 DKK

Krenkerup 1367

1367 PREMIUM

Krenkerup Gods nævnes første gang i historien i 1367. Et gods drevet gennem århundreder af slægtens visioner og hårdt arbejde – med betydelig hjælp fra lokalområdet.
Vi kalder vores pilsner Premium af en grund, og det kan smages. De rene råvarer og den brillante fremtoning bringer helheden frem, når du nyder denne filtrerede pilsnertype.

1367 er en ren gylden, filtreret pilsner med et groft fast skum. Smagen har en behagelig sødme fra malten og en forfriskende nænsom bitterhed fra humlen. Den undergærede traditionelle Nordtyske Pilsner smager læskende og forfriskende – hele året rundt.

1367 Premium er brygget til ære for egnen og historien – på vand, malt, humle, gær og intet andet!

Alc. 4,7 % vol.
IBU: 30
Øltype: Pilsner
Sæson: Hele året
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær.
45 DKK

Krenkerup Ur-Pilsner

KRENKERUP UR-PILSNER

Sammen med forfatterne bag pilsnerbogen ‘Den nøgne øl’ (Christian Andersen og Jens Eiken), har vi genskabt verdens første pilsner som i 1842 blev brygget i Plzen i Tjekkiet.
Krenkerup Ur-Pilsner er en klassisk pilsner brygget med råvarer af høj kvalitet. Den autentiske, rene og rige smag stammer fra byg der er gulvmaltet efter traditionelle forskrifter. Humlen i øllen er den klassiske Saaz humle der bidrager med en vedholdende behagelig bitterhed, og da friskhed og bitterhed ofte kommer hånd i hånd, vil Krenkerup Ur-Pilsner være den perfekte tørstslukker henover sommeren.

For at højne mundfylden er øllet brygget efter en tjekkisk tradition – såkaldt dekoktion – hvor man udtager noget af mæsken og “koger” den let ind, hvorefter den tilsættes hoved-mæsken igen. Det giver – når det er gjort rigtigt – en kompleks øl med en flot skumkrone uden at det nødvendigvis tilfører sødme til øllen.

Krenkerup Ur-Pilsner er balanceret og forfriskende – og smager af én til!

Alc. 5,1 % vol.
Øltype: Pilsner
Sæson: Limited
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle og gær.
45 DKK

Bryghuset Møn, Ulvshale Hindbær Blanche

ULVSHALE HINDBÆR BLANCHE

Ulvshale er en sand naturperle. Mellem enebærkrat og vandhuller i gamle flintegrave findes fugtig eng, lynghede og overdrev. I skoven, der er anderledes end andre skove, hvor træerne er krumme og skæve, har vi hentet inspiration til denne hindbær-øl blandt krat med vilde bær og smukke natsommerfugle.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

LIDT INFO OM ØLLET
En skøn frisk blanche, hvor duft og smag fra de mange friske hindbær harmonerer flot med maltens sødme.

Special god til fisk, lyst kød.

Alc. 5,0 % vol.

Overgæret
30 DKK

Bryghuset Møn, Nordfeld Gul

NORDFELD GULD

Nordfeld Gods, opført i 1774, og siden genopbygget efter brand, stammer fra tiden efter krongodssalget. Den prægtige allé markerer herregården, der ligger smukt op til skovbrynet. Afvandet sømose, engområder og Østersøen omkranser Nordfeld, hvis historie går helt tilbage til den tidlige guldalder. Vi synes derfor det er naturligt vores guldøl er opkaldt herefter.

For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseretLIDT INFO OM ØLLET
En Guld øl når den er bedst. Korngylden, blød og behagelig med en god humleprofil.

Special god til smørrebrød og lyst kød

Alc. 5,7% vol.

Undergæret
30 DKK