Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Delikatesser

Sorter efter
Vis per side

Polynesisk Vanilje

Polynesisk Vanilje

Ca. 8-12g
18-21cm
149 DKK

Fransk Nougat Plade

Blød fransk nougat fra byen Montelimar. Pladerne indeholder bl.a. 30% mandler,og 19% honning. 50gr
30 DKK

Dolfin Chokolade 9 stk

Gaveæske Hjerter med 9 kvadrater . Smart lille gaveæske med tegninger med forskellige hjerter på. 6 forskellige tegninger og varianter. Mørk: Ren 70% chokolade, nougatine og appelsin. Lys: Ren mælkechokolade, nougatine og kaffe. Vægt 45g
35 DKK

Tapenade Af Sorte Oliven og Basilikum

Tapenade af Sorte Oliven med Basilikum kommer fra Délices Du Luberon fra Provence i Frankrig. Fabrikken benytter udelukkende friske råvarer. Produkterne summer af Provence og mange, der har besøgt Provence, kan huske tapenaderne fra deres rejse. Vi har valgt en sort tapenade, der hovedsageligt består af sorte oliven fra Provence. Tapenaden har herudover 10% basilikum fra Provence i. Det gør tapenaden lidt blidere. Der er også lidt capers og ansjoscreme i. Alt i alt vil man finde en skøn tapenade lige til at putte på lidt ristet brød. Denne tapenade er vores absolut bestseller!. Produktet har fået guldmedalje i Paris i 2010. Vægt 90g.
39 DKK

Tapenade af Grønne Oliven og Mandler

Tapenade af Grønne Oliven med Mandler kommer fra Délices Du Luberon fra Provence i Frankrig. Fabrikken benytter udelukkende friske råvarer. Produkterne summer af Provence og mange, der har besøgt Provence, kan huske tapenaderne fra deres rejse. Vi har valgt en grøn tapenade, der hovedsageligt består af grønne oliven fra Provence. Tapenaden har herudover 9% mandler i. Det knaser lidt og giver en meget raffineret smag. Der er også lidt capers og ansjoscreme i - meget lækkert. Vægt 90g.
39 DKK

A L' Olivier, Balsamico PGI Bronze

Balsamico PGI kommer fra Modena i Italien. Ved fremstillingen af denne balsamico er der brugt mindst 25% kogt druemost og den har lagret et par år på træfade efter solera metoden. Den er sød og sur på en gang. fantastisk som salatdressing. Indhold 250ml.
69 DKK