Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Delikatesser

Sorter efter
Vis per side

Baru Mini Mallows

Barú Mini Mallows 220 gr.

Søde mini-marshmallows i pastelfarver. Lavet med naturlige smags- og farvestoffer og de er perfekte som sød topping til en kop varm kakao, som pynt til kager eller bare som hyggelig slik.
79 DKK

Dolfin Chokolade 9 stk

Gaveæske Hjerter med 9 kvadrater . Smart lille gaveæske med tegninger med forskellige hjerter på. 6 forskellige tegninger og varianter. Mørk: Ren 70% chokolade, nougatine og appelsin. Lys: Ren mælkechokolade, nougatine og kaffe. Vægt 45g
35 DKK

Tapenade Af Sorte Oliven og Basilikum

Tapenade af Sorte Oliven med Basilikum kommer fra Délices Du Luberon fra Provence i Frankrig. Fabrikken benytter udelukkende friske råvarer. Produkterne summer af Provence og mange, der har besøgt Provence, kan huske tapenaderne fra deres rejse. Vi har valgt en sort tapenade, der hovedsageligt består af sorte oliven fra Provence. Tapenaden har herudover 10% basilikum fra Provence i. Det gør tapenaden lidt blidere. Der er også lidt capers og ansjoscreme i. Alt i alt vil man finde en skøn tapenade lige til at putte på lidt ristet brød. Denne tapenade er vores absolut bestseller!. Produktet har fået guldmedalje i Paris i 2010. Vægt 90g.
39 DKK

Tapenade af Grønne Oliven og Mandler

Tapenade af Grønne Oliven med Mandler kommer fra Délices Du Luberon fra Provence i Frankrig. Fabrikken benytter udelukkende friske råvarer. Produkterne summer af Provence og mange, der har besøgt Provence, kan huske tapenaderne fra deres rejse. Vi har valgt en grøn tapenade, der hovedsageligt består af grønne oliven fra Provence. Tapenaden har herudover 9% mandler i. Det knaser lidt og giver en meget raffineret smag. Der er også lidt capers og ansjoscreme i - meget lækkert. Vægt 90g.
39 DKK

A l' Olivier, Rødvinseddike fra Bordeaux

Rødvinseddike fra Bordeux kommer fra A L Olivier ved Nice i Frankrig. Ren i smagen brug den til salat eller til f.eks. til at glasere løg med. Passer sammen med alle former for olivenolier. Indhold: 250ml.
59 DKK

A l' Olivier, Hvidvinseddike med Provencekrydderie

Hvidvinseddike med Provencekrydderier fra A L Olivier ved Nice i Frankrig. Provenceeddiken består af hvidvinseddike og timian og rosmarin. De er de bedste repræsentanter for et typisk provencekrydderi. Brug: . Til madlavning: Til at deglasere lam eller som marinade til fisk. Til dressing: En sommerdressing sammen med olivenolie over en blandet salat. Passer sammen med en ren ekstra jomfruolivenolie, olivenolie med provencekrydderier eller med basilikum. Indhold: 250ml.
59 DKK