Filters
Søg

Engelske

Sorter efter
Vis per side

Iron Maiden Trooper

Trooper

4,7 %
500ml.

Det britiske heavy metal-band Iron Maidens forsanger Bruce Dickinson, der er ale entusiast, har udviklet denne øl, der er håndlavet på Robinsons bryggeri. Øllet er opkaldt efter bandets single fra 1983. Bruce Dickinson har løbende prøvesmagt øllen for sikre sig, at smagen var perfekt og er glad for det endelige resultat. Den har en malt smag og citron noter fra en unik blanding af Bobec, Goldings og Cascade humle. Øllen bærer en mærkat med bandets maskot, Eddie, som er klædt i en britisk militæruniform fra det 19. århundrede og holder en sabel og det britiske flag - ligesom på singlens cover. Iron Maiden blev dannet i 1975 og har siden da udgivet 15 studiealbum og adskillige live koncerter. Heavy metal-legender brygger egen øl Det britiske heavy metal-band Iron Maiden har udviklet deres egen øl, som er blevet opkaldt efter en af bandets 80'er-singler. Den gyldne drik er blevet brygget i Stockport i Storbritannien af bryggeriet Robinsons, og skriver magasinet Female First. på cover.
40 DKK

Samuel Smith Choko Stout

Samuel Smith Organic Chocolate Stout

5,0 %
550ml.

brygget med vand fra den oprindelige brønd fra 1758, som stadig er i brug. Blandingen af den blidt ristede økologiske chokolademalt og den økologiske kakaoekstrakt giver en lækker og cremet karakter og en dejlig afslutning. Stout og luksuriøs chokolade er et perfekt match.
Fra 40 DKK

Samuel Smith Taddy Porter

Samuel Smith Taddy Porter 5,0 % 550ml. En meget mørk, kraftig og tør porter med lakrids og chokoladetoner i smagen. Øllet får et flot flødeskumsagtigt skum. Der er en god maltet smag, der også giver bitterheden i eftersmagen. Den er perfekt til kaffen f.eks. i stedet for en whisky.
45 DKK

Tom Hardy The Historical Ale

Thomas Hardy’s Ale The Historical 2017 12,7 % Lageret i Tennessee whisky fade i seks måneder. Thomas Hardys Ale er en Barley Wine, hvis særlige aromaer og smagsstoffer udvikler sig gennem årene – kan sammenlignes med den bedste rødvin. Den første vintage dateres tilbage til 1968 og blev inspireret af klassisk engelsk Barley Wines fra 1900-tallet, der var lageret i egetræsfade. Thomas Hardys Ale \"The Historical\" er en hyldest til denne tidskendte tradition. Dette projekt er blevet udgivet i en begrænset udgave med det formål at placere Thomas Hardys Ale i træfade og vedtage aldringsteknikker, der ændrer sig hvert år. 2017-udgaven af \"The Historical\" er lageret i seks måneder i amerikanske hvide egetræsfad, der kommer fra et berømt Tennessee Whisky-destilleri. Resultatet af denne lange procedure er en Barley Wine i en vinøs kvalitet med noter af træ, røg og hint af honning og en bestemt tør eftersmag.
99 DKK