Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Gin

Sorter efter
Vis per side

A.H. Riise Tranquebar Christmas Spiced Gin

TRANQUEBAR CHRISTMAS SPICED GIN

Indhold - 70cl
Alkohol - 48%
295 DKK

Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger Liqueur

Edinburgh Gin Rhubarb & Ginger Liqueur er en ginlikør lavet med forårsrabarber og ingefær. Rabarber er en fænomenal ingrediens at bruge i likører, fordi den udover sin skønne aroma også bidrager med en behagelig syrlighed, som bringer hele blandingen i balance. Sammen med et let spicy ingefær-kick er det tæt på perfektion! Rabarberen og ingefæren udblødes i Edinburghs klassiske gin i fire uger, hvorefter blandingen smages til med sukker og tappes ved 20% alkohol.
199 DKK

Malfy Blod appelsin Gin 0,35 cl

"MALFY" GIN CON ARANCIA 0,35 LT.
139 DKK

Malfy Gin, Rosa Grape 0,35 cl

"MALFY" GIN ROSA 0,35 LT.
139 DKK

Kinross Selection Especial Gin

Kinross Selección Especial
199 DKK

Foxdenton Valencia Orange & Rosemary

FOXDENTON VALENCIA ORANGE & ROSEMARY
250 DKK

Foxdenton Danish Edition Fruits of The Forest

FOXDENTON FRUITS OF THE FOREST DANISH EDITION
250 DKK

Oremandsgaard Batch No. 033

Batch No. 033 - æbler og havtorn

Let tilgængelig og læskende gin til en floral GT med eftertryk på æble. Sorterne Rubens og Ahrista tilfører sød frugtfylde, og ledsages af citron, havtorn og et strejf af ingefær. Servér med æbleskive lavet på mandolinjern - og husk: undgå ekstra citron! (0,5 liter, alc.vol. 43%)
350 DKK

Barrister Russian Gin Small Batch

LAND/REGION
Rusland

ABV
43%
350 DKK

That Boutique-y Gin Strawberry & Balsamico

Dette er en forbløffende og fræk sammensmeltning med jordbær og balsamico.

En klassisk ginbase fungerer som fundament og efterfølgende tilsættes friske jordbær, jordbær- og sort peberdestillater, og den allerbedste balsamiske eddike, som penge kan købe - Aceto di Balsamico tradizionale di Modena DOP, i alderen mellem 12 og 25 år.
BR> Mørkerøde frugter, kirsebær, jordbær og tranebær - blandet med balsamicoens rige og mystiske mørke, som skaber en rig chokolade-melassenote. Man finder en dejlig balance mellem de klumpede, saftige jordbær og kompleksiteten af ??balsamicoen, et strejf af raffineret bitterhed, men med minimal surhed.
299 DKK

Seedlip Grove Citrus 42

Seedlip Grove 42 er et alkoholfrit urte- og plantedestillat. Grove 42 er lavet ved destillation af appelsin og blodappelsin, mandarin, citron, ingefær og citrongræs, og resultatet er et fantastisk aromatisk alternativ til spiritus. Her er ingen alkohol eller kalorier, og ingen sukker, sødemiddel eller kunstige smagsstoffer tilsat. Grove 42 fungerer suverænt godt med danskvand, tonic eller ginger beer. Farve: Klar Duft: Meget frisk, citruspræget duft med mandarin og ingefær. Smagsnoter: Bittersød smag af blodappelsin og citron. Serveringsforslag: Prøv den med danskvand, tonic eller ginger beer. Hvad skal man drikke når man ikke drikker? Et velkendt dilemma for de fleste, og ét, som Ben Branson har forsøgt at løse med Seedlip. Idéen fik han fra bogen The Art of Distillation fra 1651, som indeholder mange opskrifter på urte- og plantedestillater tiltænkt som lægemidler. Ben, hvis familie har en lang historie som landmænd, fandt på at udnytte sådanne destillater, ikke for deres angiveligt medicinske egenskaber, men for smagens skyld. Han var træt af vammelsød sodavand og fantasiløse mocktails og savnede et mere ”voksent” og interessant alternativ til cocktails, vin og spiritus. Efter to års eksperimenteren fandt han den perfekte opskrift på et ikke-alkoholisk destillat, som havde den rigtige urtede, friske og komplekse smag. Debutudgaven af Seedlip, Spice 94, blev sat til salg i 2015, og den første batch på 1000 flasker blev udsolgt på 3 uger. De næste 1000 flasker blev udsolgt på 3 dage, og da tredje batch ramte markedet blev de 1000 flasker solgt på under 30 minutter! I dag tæller Seedlip flere varianter, og brandet er fast inventar hos førende cocktailbarer. På hjemmesiden, https://seedlipdrinks.com/, kan man få inspiration til et væld af anvendelsesmuligheder i mocktails udviklet af nogle af verdens bedste bartendere.
199 DKK