Filters
Søg

Gin

Sorter efter
Vis per side

Foxdenton Valencia Orange & Rosemary

FOXDENTON VALENCIA ORANGE & ROSEMARY
299 DKK

Foxdenton Danish Edition Fruits of The Forest

FOXDENTON FRUITS OF THE FOREST DANISH EDITION
299 DKK

Oremandsgaard Batch No. 033

Batch No. 033 - æbler og havtorn

Let tilgængelig og læskende gin til en floral GT med eftertryk på æble. Sorterne Rubens og Ahrista tilfører sød frugtfylde, og ledsages af citron, havtorn og et strejf af ingefær. Servér med æbleskive lavet på mandolinjern - og husk: undgå ekstra citron! (0,5 liter, alc.vol. 43%)
375 DKK

Barrister Russian Gin Small Batch

LAND/REGION
Rusland

ABV
43%
350 DKK

That Boutique-y Gin Strawberry & Balsamico

Dette er en forbløffende og fræk sammensmeltning med jordbær og balsamico.

En klassisk ginbase fungerer som fundament og efterfølgende tilsættes friske jordbær, jordbær- og sort peberdestillater, og den allerbedste balsamiske eddike, som penge kan købe - Aceto di Balsamico tradizionale di Modena DOP, i alderen mellem 12 og 25 år.
BR> Mørkerøde frugter, kirsebær, jordbær og tranebær - blandet med balsamicoens rige og mystiske mørke, som skaber en rig chokolade-melassenote. Man finder en dejlig balance mellem de klumpede, saftige jordbær og kompleksiteten af ??balsamicoen, et strejf af raffineret bitterhed, men med minimal surhed.
299 DKK

Seedlip Grove Citrus 42

Seedlip Grove 42 er et alkoholfrit urte- og plantedestillat. Grove 42 er lavet ved destillation af appelsin og blodappelsin, mandarin, citron, ingefær og citrongræs, og resultatet er et fantastisk aromatisk alternativ til spiritus. Her er ingen alkohol eller kalorier, og ingen sukker, sødemiddel eller kunstige smagsstoffer tilsat. Grove 42 fungerer suverænt godt med danskvand, tonic eller ginger beer. Farve: Klar Duft: Meget frisk, citruspræget duft med mandarin og ingefær. Smagsnoter: Bittersød smag af blodappelsin og citron. Serveringsforslag: Prøv den med danskvand, tonic eller ginger beer. Hvad skal man drikke når man ikke drikker? Et velkendt dilemma for de fleste, og ét, som Ben Branson har forsøgt at løse med Seedlip. Idéen fik han fra bogen The Art of Distillation fra 1651, som indeholder mange opskrifter på urte- og plantedestillater tiltænkt som lægemidler. Ben, hvis familie har en lang historie som landmænd, fandt på at udnytte sådanne destillater, ikke for deres angiveligt medicinske egenskaber, men for smagens skyld. Han var træt af vammelsød sodavand og fantasiløse mocktails og savnede et mere ”voksent” og interessant alternativ til cocktails, vin og spiritus. Efter to års eksperimenteren fandt han den perfekte opskrift på et ikke-alkoholisk destillat, som havde den rigtige urtede, friske og komplekse smag. Debutudgaven af Seedlip, Spice 94, blev sat til salg i 2015, og den første batch på 1000 flasker blev udsolgt på 3 uger. De næste 1000 flasker blev udsolgt på 3 dage, og da tredje batch ramte markedet blev de 1000 flasker solgt på under 30 minutter! I dag tæller Seedlip flere varianter, og brandet er fast inventar hos førende cocktailbarer. På hjemmesiden, https://seedlipdrinks.com/, kan man få inspiration til et væld af anvendelsesmuligheder i mocktails udviklet af nogle af verdens bedste bartendere.
199 DKK

Scapegrace Black

Scapegrace Black, Naturally black based on the colours and flavors from botanical extracts including, Aronia Berry, Saffron, Pineapple, Butterfly Pea and Sweet Potato. On the pallet it is full bodied, chilling with a candied sweet potato and pineapple finish, the mouth feel is luxurious, velvety and ridiculously delicious. Please note the gin moves from natures black to shades of red and purple when mixed with Tonic. Garnish with 2 slices of Granny Smith. Enjoy.
499 DKK

Villa Ascenti Gin

KLASSISK, FRISK OG NYTÆNKENDE

Resultatet er en perfekt balance mellem pikant enebær, den friske smag af mynte og timian og sødmen fra Moscato-druerne. Ginen destilleres til 41% for at forstærke ingrediensernes frugtrigdom og friskhed.

Fremstilling
Villa Ascenti Gin er en italiensk gin lavet på hjemmedyrkede urter fra det maleriske Piemonte, hvor destilleriet Santa Vittoria ligger. Ginen er lavet på frisk mynte, timian og Moscato-druer og har derfor en utrolig blød og frisk smag. Lorenzo Rosso, som er Master Distiller hos producenten, arbejder tæt med bønderne i Piemonte for at udvælge ingredienserne til denne gin. For at sikre at den friske smag bevares destilleres de friske urter inden for en time efter høsten.

Om Producenten
Distilleria Santa Vittoria ligger i Piemonte og her laves Villa Ascenti Gin på lokale ingredienser og ekspertise. De lokale ingredienser inkluderer Moscato-druer, frisk mynte og timian.

SMAGSNOTER
Enebær, mynte, timian

ALKOHOL OG INDHOLD
41 % / 70 cl

LAND
Italien

PRODUCENT
Villa Ascenti
399 DKK

That Boutique-y Gin Spit-Roasted Pineapple

Populært i 1920'erne, men sidenhen glemt. Nu er ananas gin tilbage med et 21. århundredes twist.

Hele ananas bliver brændt på et spyd med demerara sukker, indtil en smuk karamellisering opstår. Ananassen er derefter kombineret med en kraftig og lys gin. Resultatet skaber nye højder af ??dekadence og attitude, som skal smages før man forstår det.

Saftig ananas, med et strejf af bitterhed og let karamel. En smagfuld harmoni med en smuk blanding af sød og sur ananas, samt sød karamel.

Perfekt servering, sammen med Goslings Ginger beer og limefrugt.

Type: Gin
Land: England
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 46%
349 DKK

That Boutique-y Gin Swedish Rose

Et samarbejde mellem Hernö Distillery, Sverige og That Boutique-y Gin Company, blev til verdens bedste London Dry gin, da International Wine & Spirit Competition (IWSC) tildelte den London Dry Gin Trophy 2017.

Dette re-make af den klassiske Swedish Excellence gin inkluderer subtile antydninger af friske rosenblade og hvor spiritussen er lagret i enebærtønder. En lys og kompleks gin, med en sød struktur.

En buket roser og fyrretræs-honning toner frem fra glasset, sammen med en luksuriøs, silkeblød struktur. ”Turkish delight”, enebær gelé, friske bær og til sidst frisk hakket sort peber.

Type: Gin
Land: England
Flaskestørrelse: 50 cl.
Alkoholprocent: 46,2%
399 DKK

That Boutique-Y Gin. Pear Pie

Produceret eksklusivt til Danmark, og i samarbejde med spiritus og vin-distributionsfirmaet Sprit & Co, er Pear Pie Gin produceret som en sød og frugtagtig gin. Den er lavet med klassiske gin noter, der er forbundet med rige noter af pære og et drys af krydderier.

Smøragtig créme brûlée med et dekadent skum af krydderier. En luksuriøs struktur, som flydende silke, med en lys og sød frugtighed fra pære. Blide noter af blomst suppleres med et strejf af bark, kanelkager, og de mere klassiske gin-smage.

Den danner vidunderligt par med chokolade, men er også skøn med Gosling Ginger Beer til en sprød, forfriskende drink.

Type: Gin
Land: England, (lavet til Danmark)
Flaskestørrelse: 50 cl.
Alkoholprocent: 46%
349 DKK

Purity Gin 34 Organic Nordic Dry Gin

ProduktetPurity Arctic London Dry Organic Gin 34 er en super spængende gin fra Purity, producenten af verdens bedst smagende vodka. Lavet på en base af Purity 34 Vodka, der er destilleret først i en kobberkedel og derefter i to 8 rums "multilayer" kontinuerlige kobberkedler. Det gør man to gange og opnår derfor 34 destillationer. Puritys vodka smager bedre end andre vodkaer fordi man bruger både hvede og byg til brug i gæringen, fordi man bruger enormt mineralrigt svensk vand og kun det bedste økologiske korn. Derudover fordi man bruger en langsommere destillationprocess, som giver bedre kvalitet. Kun med den bedste base, altså den bedste vodka i verden laver man Purity Organic London Dry Gin. Ginnen er nordisk inspireret og er "Wild by Nature". Med sin florale tone, citrus og udprægede enebær er den unik skandinavisk og fanger den skandiviske kultur i en flaske. Ginnen lavet med forskellige lokale bær, som giver en dejlig frugtig note. Går godt sammen med Fever-Tree Indian Tonic.
299 DKK