Filters
Søg

Gin

Sorter efter
Vis per side

Warner Edwards Rhubarb Gin

Warner's Rhubarb Gin
450 DKK

Warner Edwards Elderflower Gin

Warner Edwards Elderflower Gin I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laves en række fantastisk aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde. Opskriften til denne hyldeblomst gin er inspireret af Tom Warners mor, Adele. Der bruges kun friske hyldeblomst, 300 hyldeblomster i hver flaske som håndplukkes en gang om året fra deres egen gård! Warner Edwads Elderflower Gin fanger selve essensen af en britisk sommerdag, fra mark til flaske på kun få timer. Resultatet er en afbalanceret gin, der er blød, sød og delikat duftende af hyldeblomst. Duft Dejlig blød hyldeblomst med hints af litchiblomme og juniper Smag En tvist af citron blander sig med hyldeblomsten på en vidunderlig måde. En dejligt blød fornemmelse som floursukker med delikate krydderier og lidt vanilje Eftersmag Enebæret forsvinder og efterlader kardemomme og kanel, der sammen med hydleblomsten der giver den lange eftersmag Kommentar Som en buket sommerblomster med krydrede smagsnoter, der blødt danser rundt i mund og krop! Nydes over is med Franklin Elderflower Tonic ...
350 DKK

Edinburgh Gin

Edinburgh Gin er en fremragende London dry gin med et unikt, skotsk twist. Blandt ginnens tretten botanicals finder vi ”the usual suspects”; appelsinskal, kvan og korianderfrø, men også mere usædvanlige ingredienser som morbær og lambertsnød. I glasset er ginnen aromatisk og floral, i munden frisk og sprød med masser af enebær, og i en gin & tonic er den bare helt perfekt. Farve: Klar. Duft: Frisk, ren og enebærdomineret med florale noter af lavendel. Smagsnoter: Sprød mundfølelse med masser af enebær som ledsages af lette, liflige citrusnoter og et hint af lyng. Serveringsforslag: Som gin og tonic eller i klassiske cocktails a la Negroni og Tom Collins. Edinburgh Gin er den perfekte fusion mellem det moderne og det traditionsrige. Deres tilgang til gin er på én gang progressiv og rodfæstet i Edinburghs 300 år lange tradition for gindestillation, og de producerer alt fra klassisk dry gin til luksuslikører og mere eksperimenterende limited editions. Desuden arbejder Edinburgh Gin på at uddanne flere destillatører til gerningen i et Knowledge Transfer Partnership med det lokale universitet. I dag råder Edinburgh Gin over to destillerier, det ene i West End og det andet i havnedistriktet Leith. Ian MacLeod Distillers er et skotsk spiritusfirma, startet i 1933 og i dag et af de største familieejede firmaer i spiritusindustrien. Udover at eje destillerierne Glengoyne og Tamdhu samt Edinburgh Gin, har Ian MacLeod også længe fungeret som en af de mest respekterede uafhængige aftappere, med serier som Chieftain’s, Dun Bheagan, As We Get It og Smokehead. Igennem 80 år har Ian MacLeod vægtet kvalitet over kvantitet, og udset sig de absolut bedste producenter at arbejde med, hvilket har resulteret i den misundelsesværdige portfolio af whisky, gin og rom-mærker, de har i dag. I efteråret 2017 klappede whisky-nørder verden over i hænderne, da Ian MacLeod annoncerede, at de havde planer om at genåbne det hedengangne (og meget savnede) Lowland-destilleri, Rosebank.
329 DKK

Sacred Sloe Gin Økologisk

SACRED SLOE GIN ØKO 28,8% SACRED SPIRITS (70CL) Producenten Sacret Spirits ligger i Highgate i London. Her destillerer Ian Hart vodka, gin, vermouth og bitter. Efter endt kemi-uddannelse arbejdede Ian som Broker på Wall Street, men vil hellere bruge sin uddannelse til noget konkret. Han havde i årevis samlet på Bordeaux og startede ud med at ville konservere vinenes kvalitet. Med tiden "opfandt" han en gin, som han tog med på den lokale pub. Her var den en stor succes, og den lille iværksætterfamilie (konen Hilary) blev siden hen draget ind i forretningen. Det som gør Sacred specielt er at det bliver destilleret under vakuum, ved lave temperaturer. Senere blev Ian kontaktet af barchefen på The Dukes Hotel i London, som havde smagt hans gin, og pludselig fandt Ian sig selv på vej rundt i Londons tube, med gin-leveringer til hele byen. Han var derefter nød til at skifte over til en professionel distributør, og resten af historien er velkendt. Sacred Gin’s fantastiske kvalitet fik produktet til at sprede sig først til resten af Storbritannien og senere over landets grænser. Sacred Gin vandt i 2013 dobbelt guld ved San Francisco World Spirits Competition. Vi er meget stolte af at kunne præsentere Danmark for Sacred Spirits meget begrænsede produktion på under 30.000 flasker årligt. En helt igennem fænomenal producent af Gin.
399 DKK

Slipsmith Sloe Gin

Sipsmith Sloe Gin er et skoleeksempel på den britiske klassiker, slåengin. Den laves på basis af Sipsmiths London Dry, en sprød, frisk og enebærdomineret gin, som tilsættes vilde, engelske slåen. Bærrene fryses først, så at skindet sprænger, og derefter ligger de til udblødning i ginnen i 3-4 måneder. Hvert år varierer slåenhøsten en smule på grund af vejret (ligesom vin), og derfor vil Sipsmith Sloe Gin også variere en smule i smag fra år til år. Farve: Dyb lilla. Duft: Underskøn duft af brombærmarmelade, crème de cassis og marzipan. Smagsnoter: Smagen er dyb og fyldig. Enebærrene træder i baggrunden til fordel for stor, mørk frugt, sødme og lækre mandelnoter. Serveringsforslag: Kan nydes rent, over is, med mousserende vin eller i cocktails. Mikrodestilleriet Sipsmith startede i London-bydelen, Hammersmith. I 2009 installerede de den første kobber-pot still i byen i næsten 200 år! De to grundlæggere, Sam Galsworthy og Fairfax Hall måtte begge sælge deres huse for at finansiere den skræddersyede Christian Carl-kedel. I dag har destilleriet til huse i større lokaler i Chiswick og den første pot still, Prudence, har fået selskab af to søstre der også lyder dydige navne, Patience og Constance. Desuden har man installeret en lille 50-literskedel, Cygnet (”svaneunge”), som bruges til eksperimenter af varierende art. På trods af udvidelser er Sipsmith til stadighed et håndværksdestilleri med kvalitet i fokus. Deres London Dry er et ”benchmark”, en reference for hvordan klassisk, sprød enebær-drevet gin bør smage! Udover gin producerer Sipsmith i dag også vodka på byg og en række eksemplarisk britiske likører, såsom Sloe Gin, ”London Cup” og Damson Vodka.
349 DKK

That Boutique Y Gin Compagny Moonshot Gin

Every gram of the botanicals used to make this gin was sent into near-space (over 24km) and exposed to an air pressure of less than 1/100th of that at sea level! That's seriously low. In fact, if you were to find yourself above just 18km, also known as Armstong's limit (where the pressure has already dropped to around 6.3 kPa or 1/16th of that at sea level), then the fluids in your body would vaporise! Juniper, Coriander, Camomile Flowers, Fresh Lemon Peel, Cardamom, Dried Bitter Orange Peel, Cinnamon, Cubeb Pepper, Liquorice Root and Angelica were used. Oh, and Moon Rock. Obviously. Once they returned to earth, we vacuum distilled them at room temperature (at a pressure nearer 1/10th of that at sea level, in case you were wondering) for freshness and elegance.
329 DKK

City of London Dry Gin

CITY OF LONDON DRY GIN
199 DKK

Dansk Malt Gin

Næstved Bryghus er et moderne mikrobryggeri, som er placeret på havnen i Næstved. Herfra startede produktionen af håndbrygget øl tilbage i 2014 med udgangspunkt i at brygge kvalitetsøl fra bunden med de bedste råvarer. Næstved Bryghus brygger i dag 13 øl og har således en komplet ølserie. Næstved Bryghus producerer udover øl også Malt Gin og Øl Snaps. Næstved Bryghus brygger også ASK øllene, som forhandles af Interflora butikkerne i Danmark. Lige siden den spæde start i 2014 har brygningen været styret af den tyske brygmester Alexander Fritz. Først laver vi en kraftig, mørk øl, baseret på ristede malte. Øllet, bliver destilleret på Nordisk Brænderi og tilføres enebær og en lang række naturlige urter, høstet i Thy Nationalpark. Herefter trækkes smagen ud i flere uger og bagefter destilleres udtrækket igen til den færdige gin. Resultatet er en usædvanlig og særdeles velsmagende gin. I duften fornemmer man de mange forskellige aromaer fra de vilde urter og planter. En indsmigrende duft, der lover en stor oplevelse. Smagen har en flot balance mellem det florale og det rustikke fra enebær og øl. De mange smagsindtryk frigives langsomt, som en rejse gennem en forårshave med alle blomster i flor. Eftersmagen domineres af en diskret enebær og en mere rå smag fra den mørke øl. Den bør nydes helt ren, så man kan få alle nuancer med i den komplekse smag. Selvfølgelig er den også egnet til en Gin & Tonic. Vi vil anbefale en italiensk Botanical Tonic, der både passer til og samtidig fremhæver den elegante ginsmag. Dansk Malt Gin leveres i en unik flaske, der er skabt ud fra soldaternes feltflasker i det 17. århundrede.
425 DKK

Manchester Traditional Gin

EN HYLDEST TIL "THE WORKING BEE'S" Det er logoet på denne gin. Det er et tribute til byen som de bor i, hvis logo siden industrialiseringen har været the working bee og netop industrialiseringen kickstartede gins popularitet, da den pludselig blev den billigst producerede alkohol på markedet. Det var også i denne periode at London Dry Gin kom til verden. Destilleret blev startet af et par, der mødte hinanden på en bar. Her bød manden damen på en drink, som valgte en gin og tonic. Nu er Manchester Distillery’s ånd i et rum i centrum af byen, hvor hver flaske er håndlavet og destilleret i små partier … og når vi siger små partier, mener vi det virklig. Der bliver faktisk kun destilleret små 500 flasker pr. batch Manchester Signature Gin Fantastisk blød Gin med en forfriskende citrussmag, der anerkender den store nordlige kærlighed for mælkebøtte og burre. Den indeholder i alt 12 botanicals herunder; enebær, koriander, mandel, mælkebøtte og burrerod. Den dufter af en god rund citrus note med en klassisk enebær undertone. Og når man smager den vil man blive ramt af en umiddelbar citrus og enebær smag, der udvikler sig til en pebret og jordet dyb smag understøttet af mælkebøtte og burre. Og så har den en blød cremet finish der svøber smagspaletten med hvad der bedst kan beskrives som et nøddekys!
475 DKK

Vørding's Gin

CEDERTRÆ INFUSERET GIN Mød Vørding, født og opvokset i Amsterdam med en kærlighed til gin og en passion for perfektion. Efter en lang tradition for at drikke gin begyndte han at søge efter sin egen perfekte opskrift. Med noter af appelsin, enebær, kanel og den lette røgfyldte og rige smag af ristet cedertræ giver det ginen sin karakteristiske karakter. Vørdings er resultatet af en silkeblød hollandsk gin, grundlagt i Amsterdam og stolt destilleret i Schiedam. Den perfekte gin i en gin og tonic eller lige i dit glas med et par isterninger og en lille skive appelsin. Men hvad med de ristede cedertræflis? De er stadig hakket og ristet i hånden i Vørdings eget køkken.
550 DKK

Bobby's Schiedam Dry Gin

Hollandsk gin med et asasiatisk twist Bobby’s Schiedam Dry Gin er opkaldet efter ejerens bedstefar Jacobus Alfons, blandt venner og familie kendt som “Bob” eller “Bobby”. Bedstefaren migrerede til Holland fra Indonesien. Bobby elskede hollandsk genever, men savnede smagen af hjemlandet. Han begyndte at infuse sin genever med velkendte indonesiske krydderier og urter. Ubevidst skabte han sin egen gin, og lagde grunden til Bobby’s Schiedam Dry Gin. Barnebarnet fandt Bobby’s opskrift på en genever, som han ændrede til en gin. Det tog dem næsten 2 år at lave ginnen. Bobby’s Schiedam Dry Gin er lavet på 8 botanicals, alle separat destilleret. Ingen tilsætningsstoffer, sukkerarter eller ekstraktioner. Simpelthen ren smag. Et frisk pus på en tidløs klassiker.
399 DKK

Barr Hill Gin

Forestil dig et sted, hvor landbrugsjord møder skov, og folk bor ved landet. Hvor dybe skovarme smelter sammen med vildblomster i sollys. Det er deres inspiration og hjertet i deres opmærksomme tilgang til destillering. Deres destilleri ligger i Caledonia County, Vermont og inspireret af udsigten over Barr Hill Nature Preserve. Caledonia Spirits blev grundlagt på en vision om at støtte lokalt landbrug ved at anvende lokale råvare i Barr Hill. De bruger ren spiritus lavet på korn, som et lærred til at tydeliggøre kombinationen af enebær og rå nordlig honning. Den rå honning er tilføjet lige før aftapning, og giver ginnen unikke blomstrekvaliteter, der varierer fra sæson til sæson og udvalg af blomster. BARR HILL GIN Når den perfekte kombination mødes sker der magiske ting Næsen: Dejlig og kraftig duft af honning med lækre florale noter. Munden: Først kommer den dejlige søde smag af honning, som fylder munden med en rig og fed sødme. Langsomt men sikkert træder enebærrene frem og giver en klar og frisk smag. Kombinationen af sødme og de kraftige enebærnoter er helt fantastisk og meget velproportioneret. Finish: Honningen kommer stærkt tilbage her med en lækker og dyb floral sødme. Den slutter af dejlig varm fra alkoholen.
650 DKK

Blind Tiger Imperial Secrets Gin

De er kendt som “Bonnie & Clyde af den belgiske spiritus industri “, men vær sikker på: Det eneste Sophie Gheysens & Thomas Baert vil pege mod dig, er et glas af deres elskede Blind Tiger gin. Henvisningen til det farverige par Bonnie og Clyde kommer fra deres første batch som de lancerede på detn blomstrende belgiske gin marked: den første udgave af Bonnie & Clyde, som kun var på 500 enheder i 2014, har siden nået en mystisk status som en af de mest efterspurgte spiritus i Belgien. Efter den lovende start har Thomas & Sophie set forventninger i øjet – og overgået dem. Efter deres første Bonnie & Clyde udgav de to Blind Tiger gins (Piper Cubeba og Imperial Secrets)
400 DKK

Distillerie de Paris Bal Air Gin

FRA EN BAGGÅRD I PARIS Skjult på en gård i Paris ligger Frankrigs mest innovative destilleri, Distillerie de Paris. Men i stedet for at råbe fra hustagene lader dette lille hold af maverick Ginsmiths gin’en gøre alt arbejdet! Ejerne af Distillerie de Paris, Nicolas og Sébastien Julhès begyndte deres (på dette tidspunkt ubevidste) uddannelse i forgæringen og smagsudvikling af ??deres forældres forretning, et lokalt bageri. Disse tidlige år viste sig at være al den inspiration duoen havde brug for, for at finde en karriere i gastronomi og de blev med i familiens venture, der hjalp det til at vokse til en chokoladefabrik, en købmand, en vinbutik med mere. Som familie ønskede de ikke at etablere sig i de typiske spiritusområder som Cognac eller Calvados-regionerne, de var mest inspireret af den mere amerikanske håndværksdestillerende idé om hurtig innovation og kontinuerlig udvikling. De satte besluttede med det samme at de skulle til at forny, ikke efterligne. Med ingen historie om destillering i hovedstaden var det at få lov til at destillere en lang proces. Det tog ikke mindre end fem års politisk rystelse, formfyldning og gummistempel. Efter at have etableret et godt samarbejdsforhold med den tyske Holstein, bestilte de en batch på 400 l. I slutningen af ??2014 var Distillerie de Paris stadig den første til at blive licenseret i hovedstaden i godt over hundrede år, og i 2015 begyndte produktionen alvorligt. BEL AIR Skabt ud fra Distillerie de Paris’ samarbejde med Domaine de Bel Air, er denne gin lavet med botanicals fra Réunion, en lille vulkansk ø beliggende i det Indiske Ocean. Den indeholder både eksotiske frugter såsom, ananas og passionsfrugt og søde krydderier og blomster; vetiver (rod fra græsart), vilde orkidéer og kanel
550 DKK

Koval Cranberry Gin

Koval Cranberry Gin er en ginlikør lavet med økologiske, lokalt dyrkede tranebær. Basen er Kovals Dry Gin, hvor man blandt de 13 botanicals finder hybenrose, korianderfrø og kvan. Efter infusionen med tranebær tappes likøren ved 30% alkohol. Koval Cranberry gin kan nydes rent eller over isterninger, men prøv den også i cocktails eller med mousserende vin. Farve: Granatrød Duft: Frugtig og frisk med noter af citrus og røde bær. Smagsnoter: Fyldig og bittersød med god balance og en lang eftersmag. Serveringsforslag: Kan nydes over is eller fx i mousserende vin. Koval Distillery er grundlagt i 2008 og er Chicagos første destilleri siden midten af 1800-tallet. De to grundlæggere, Robert og Sonat Birnecker, som agerer henholdsvis master distiller og chef for marketing og distribution, samarbejder med lokale landmænd i Amerikas ”Midwest” om de mange forskellige kornsorter Koval bruger. Udover bourbon-whiskey, som er lavet primært på majs, producerer man nemlig også whiskey på kornsorter, der er mere usædvanlige i whiskey-sammenhæng, såsom havre og hirse. Alt dyrkes økologisk og hos Koval frigives al whiskey som enkeltfadsaftapninger. Porteføljen består dog ikke kun af whiskey – Koval laver også gin, vodka og en række mere eksperimenterende likører og brandies, såsom jasminlikør, sveskebrandy og jordskokkespiritus.
259 DKK