Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Gin

Sorter efter
Vis per side

Daffy's Small Batch Premium Gin

TAGET GINVERDEN MED STORM SIDEN 2014 DAFFY’S har taget gin verden med storm siden lanceringen tilbage i 2014. Vandt sin første, af mange guldmedaljer, indenfor seks måneder efter at have gjort det til markedet – IWSC Gold bedste London Dry Gin. Base i Edinburgh, Skotland, Daffy’s blev grundlagt af Chris Molyneaux og Mignonne Khazaka i fast tro at det var muligt at opnå nye niveauer af smag og ekspertise i destillation ved at udfordre normen i traditionelle destillationsteknikker. Det eneste formål har altid været at skabe verdens fineste London Dry Gin. Men hvorfor navnet DAFFY’S? Navnet kommer af, tilbage i det tidlige 1800-tallets England kalde man gin for ”Daffy” – ligesom ”sprut” er for alkohol i dag. Derfor mente Chris og Mignonne at navnet passede perfekt til deres gin. Daffy’s, som malet af Robert McGinnis, er visualisering og personificering af smag, charme, raffinement, kompleksitet og dybde af vores gin. Daffy’s Gin er som ingen andre, skabt af fine franske korn, destilleret på gamle kobberpotter med libanesisk mynte og de bedste botanicals til at skabe en gin, der er klassisk, kompleks, perfekt afbalanceret og frisk med en verden af intriger . Daffy’s Gin vandt guld til “International Wine And Spirit Competition 2015” og vandt igen guld til “Los Angelos International Spirit Competition 2016”. HVORFOR 43,3%? Mange gins er på 37,5%, mange på 40% og mange meget stærkere. For Daffy gin er 43,4% den perfekte balance mellem styrke og smag. Ved 43,4% er Daffys kompleksitet perfekt afbalanceret. Stærk med mange niveauer af velafbalanceret friskhed, citrus- og myntenoter, karamel og chokolade understøttet af en solid woody karakter som maltwhisky. Når Daffys nydes rent, er Daffy’s godt afrundet og glat med en lang finish. GAVER FRA MODER JORD Libanesisk mynte Den libanesiske mynte, der anvendes i Daffy’s Gin, dyrkes i Becca-dalen i Libanon, på destilleriets svigerfares gård. Libanesisk mynte, når den tørres, giver Daffy sine ubestridelige cremede og toffee noter Marokkansk Orris rod kommer fra roden af ??en iris plante og bruges ofte til fremstilling af parfume. Planten høstes normalt efter det tredje vækstår og tørres i op til to år, indtil den har et kalkagtig udseende. Vi Daffy tørrer deres orris rod i fem år. Orris rod selv har en smuk duft af violer og bruges i Daffy’s til at harmonisere og binde alle deres andre smag sammen. Italienske citroner Det er italiensk citronskræl, der giver Daffy sin umiddelbare kant og citrus duft. Citronskal giver friskheden i Daffy og den skarphed, der ligger til grund for de andre mere komplekse aromaer. Cassiabark fra indonesien Træet hvor barken er taget fra, stammer fra det sydelige Kina og har længe været brugt til behandling mod feber. Cassiabark bliver ofte sammenlignet med kanel, hvilket heller ikke er helt forkert, da de er i familie sammen. Cassia har dog en meget sødere fisnish. Cassia bark kan ofte identificeres i en gin for dens næsten lakridslignende smag og varme jul-påberåbte krydrede aromaer.
450 DKK

Hernö Gin

Svensk mesterværk Hernö Gin er en rund og afbalanceret London Dry gin, med karakter af enebær, friske citrus noter og en blomstret kompleksitet, som gør denne gin nem at nyde ren. Alle Hernö gin kun fortyndet med kildevand fra egen brønd, ikke med nedkølet filtreret vand. Hernö bruger otte nøje udvalgte botanicals fra hele verden, alle certificeret økologiske. Enebær fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, Citron skrællet i hånden, og Lingon bær fra Sverige. Mjødurt fra England, sort peber fra Indien, Cassia fra Indonesien og frisk vanilie fra Madagaskar. Hernö Gin blev udgivet den 1. december 2012. I foråret 2013 deltog ginnen i Global Gin Masters for første gang og vandt to guldmedaljer med hjem. I slutningen af 2013 var Hernö Gin den mest prisvindende gin i Europa og destilleriet modtog også Gin Grand Master 2013 og igen 2015. I 2016 vandt de prisen The World’s Best Gin & Tonic. HERNÖ SWEDISH EXCELLENCE GIN Hernö Swedish Excellence London Dry Gin er en let og lækker gin der med sine florale og citrusprægede duftnoter både dufter og smager gintastisk. Verdens bedste gin destilleres på verdens bedste, økolgiske ingredienser; Enebær fra Ungarn, Mjødurt fra England, Korianderfrø fra Bulgarien, Kanel fra Indonesien, Sort peber, Tyttebæt, Korriander, Cassia, Citron & Vanilje
329 DKK

Gin Mare

En nyskabelse indenfor gin-kategorien Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare ladet sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina. Brugen af middelhavsurter gør den svær at kombinere med langt de fleste tonicvand, der ofte er domineret af citrusnoter. Der er derfor behov for en anderledes tonic, der ikke overdøver ginnens sarte nuancer, og som formår at løsne op for ginnens kraftige og aromatiske smag. Til formålet har teamet bag Gin Mare selv udviklet den optimale tonicvand til Gin Mare, 1724 Tonic, hvis kinin er plukket i 1724 meters højde i Andesbjergene. Destilleriet ligger i et nedlagt kapel i kyst- byen Vilanova i la Geltru´, Spanien. Før i tiden stod kapellet ved stranden og blev brugt af fiskere der skulle pa° lange fisketure, og derfor bad en bøn inden. Dog blev kapellet flyttet i det 18. a°rhundrede, sa° det kom tættere pa° byen, og grunden kappellet ligger pa°, har været ejet af familien Giro´ Ribot, ejerne af Destilerias MG, siden 1950. Siden 1835 har familien Giro´ Ribot produc- eret drikkevarer, og i 1940 udviklede de ginnen ”Gin MG” som er den mest solgte gin i Spanien. I 1980’erne udviklede de Gin Master’s Selection. I 2010 udkom Gin Mare, som har et fokus pa° lokale ra°varer, er inspireret af middelhavskøkkenet og indeholder seks traditionelle botanicals og fire lokale; enebær, korianderfrø, kardemomme, citron-, mandarin- og appelsinskal. De lokale botanicals er rosmarin, basilikum, timian og Arbequina oliven. Inden destillering udblødes citrusskallerne, hver for sig, i neutral spiritus pa° byg pa° 50% i et a°r, i 40-liters sta°lbeholdere, hvor de herefter bliver destilleret. Alle de andre botanicals udblødes i 36 timer og bliver herefter destilleret i grupper af seks, i et specialdesignet destilleringsapparat kaldet Florentine, pa° 250 liter. Efter destilleringen bliver alle destillaterne blandet sammen med neutral spiritus og vand. Navnet Mare bliver ofte brugt om kulturen ved middelhavet. Den direkte oversættelse betyder ”hav”, men pa° catalansk betyder det ogsa° ”moderlig”. Deraf navnet. Gin Mare vandt en guldmedalje i kategorien ”Best in Class” ved IWSC 2010. Derudover vandt den ogsa° en guldmedalje ved Chicago Beverage Testing Institute 2010.
399 DKK

Kuro Gin

ENGELSK GIN MED ET JAPANSK TWIST Craig Fell & John Thomson, grundlæggerne af KURO Gin, har været gode venner i over et årti. Craig er grafisk designer, der havde fornøjelsen, af at arbejdede med andre gin mærker og udvikle deres image og flaske design. De to venner talte altid om at bringe deres egen gin til markedet. I slutningen af ??2016 begyndte de at eksperimentere. Som kreative designere i deres daglige job var det vigtigt, at de havde en solid begrundelse for, hvorfor de var på denne rejse. Af denne grund blev projektet standset efter et par måneder. Et par måneder efter de havde stoppet projektet, var Craig & John på skiferie i Hakuba. Stifterne blev inspireret efter den skitur til Japan, hvorfra de kom hjem med et ønske om at komme oplevelsen af de japanske alper på flaske. Det blev til Kuro. Kuro betyder kul/sort på japansk og ginnen er da også baseret på japanske toner. Siden lanceringen af KURO har de været heldige nok til at vinde en række internationale priser, herunder en prestigefyldt Gold Outstanding på IWSC Awards i 2018.
399 DKK

Isle of Møn Hindbærgin

Isle of Møn Hindbærgin, 250 ml. 44%
250 DKK

Falster Gin

FALSTER GIN

Indhold - 50cl
Alkohol - 42%
Type - London Dry Gin
Producent - Falster Destilleri

FALSTER Gin er en destilleret gin, destilleret på en lille 100 liters Copper Pot Still.
Rådestillatet der anvendes er lavet på 100% økologisk hvede af den fineste kvalitet.
Det er vigtigt at der så vidt muligt anvendes helt friske råvarer under processen på nær et par enkelte botanicals.
16 timer før destillering sættes rådestillatet med friske botanicals på køl og koldmacererer. Næste dag gøres en ny portion botanicals klar og sættes i den store si under svanehalsen i Pot Still´en. Der kan nu trækkes aroma og smag ud via dampene.
Ønsket har været at lave en blød og ren gin med fin enebærsmag og duft samt klare citrusnoter. Mild og ren smag.
Der er ingen aromastoffer eller andre tilsætningsstoffer i den færdige gin heller ikke justering med sukker.

Væggerløse Håndbryg & Falster Destilleri En dejlig klassisk London Gin fremstillet i små kobberkedler. Den har en aromatisk, fyldig og krydret duft og smag, der holder længe i munden og ender blødt - trods de 42% alkohol. Godt gået Falster! Ginnen kan nydes, som den er, en kold vinteraften, men den er også fortræffelig som sundowner med Tonicvand og lime - og husk, Solen går stadig tidligere ned for hver dag ... (Vinavisen uge 41 – 2019)
399 DKK

Boatyard Old Tom Gin

Boatyard Old Tom Gin is the second product to be launched from The Boatyard Distillery and the first of its kind to be launched in Ireland. Our Old Tom has notes of candied lemon peel, vanilla and cinnamon spice, with a silky orange finish. It is slightly sweeter than London Dry but drier than Dutch genever - thus sometimes referred to as ‘the missing link’. Old Tom Gin was a gin recipe popular in the 18th Century, where the illegal, home-made, harsh gins of the time were sweetened with liquorice or sugar to make it more palatable to the masses. Some say takes its name from an illicit method of dispensing gin in the 18th Century.
499 DKK

Gin Master's Gaveæske Pink

Det siges, at grundlæggeren af destilleriets gin produktion flygtede op i Cataloniens bjerge, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939. Her skulle han have fundet vilde enebær, som han straks begyndte at destillere på og det er der siden kommet denne fantastiske gin ud af. Gin Master Selection produceres nu af McGinter Distillers og er en kvalitets gin. Gin Master’s Selection bliver produceret i Destilerias MG’s destilleri- og flaskehaller i den catalanske kystby Vilanova i la Geltrú, kun 50 kilometer syd for Barcelona. I 2010 blev Gin Master’s Selection redesignet til den nuværende blå og kantede flaske, der eftersigende har kastet mindst en design pris af sig. Dobbelt guld WSC i San Francisco i 2015 Standard gin.
225 DKK

Bathtub Gin Sloe

Denne sloe gin indeholder næsten et halvt kg. slåenbær pr. flaske, som produceres. Derudover bruges der også andre mere klassiske gin krydderier såsom kanel, enebær, koriander og appelsinskaller. Det giver en sloe gin, som er en kende mere frugtig end mange andre sloe gins. Søde og milde noter af slåenbær, næsten kirsebær agtig som runder af med en let syrlig nuance. Type: Gin Land: Danmark Flaskestørrelse: 50 cl. Alkoholprocent: 33,8%
349 DKK

Rokebys Half Crown Gin

HALF CROWN GIN

Indhold - 70cl
Alkohol - 40,6%
Land - England
Type - Dry Gin
Producent - Rokebys
199 DKK

That Boutique Y Gin Compagny Cherry Triangle Gin

Fruit gins were once all the rage: lemon gin, orange gin, even asparagus gin once graced the shelves of liquor stores the world over. Now, they’re back with The Boutique-y Gin Company Cherry Gin. We’ve taken a Classic Gin and added a combination of sweet and sour marasca cherries, as well as a good pinch of spice. A fun and fruity gin, this is delicious as a sipper, but eminently mixable, too; try it with a splash of cola and a wedge of lime for a taste sensation. Tasting notes: Nose: Plump and juicy - homemade cherry pie with a generous scoop of vanilla ice-cream. Taste: The succulent fruity sweetness of cherry, a touch of spice, and a slight citrus tang. Finish: The lingering tartness of sour cherries, accompanied by the juniper berry, which makes an encore appearance.
299 DKK

Rokeby's Half Crown Rhubarb & Ginger

HALF CROWN RHUBARB & GINGER GIN LIQUEUR
150 DKK

Edinburgh Gin Cannonball Navy Strength

”Navy strength”-udgaven af Edinburgh Gins klassiske London dry er inspireret af byens søfartstraditioner. Her er der ikke bare skruet op for alkoholprocenten, den indeholder også dobbelt så meget enebær, hvilket yder det perfekte modspil til ginnens szechuanpeber og andre orientalske krydderier. De 57% giver en smagsintensitet som gør Edinburgh Cannonball forrygende i en klassisk martini, en negroni eller andre cocktails med kompleksitet og power. Farve: Klar. Duft: En stor og punchy duft med en overflod af enebær og varme krydderier. Smagsnoter: Kraftfuld men balanceret, harpiks, peber og citrus. Serveringsforslag: En oplagt gin til negronis og andre cocktails der kræver gin med saft og kraft. Edinburgh Gin er den perfekte fusion mellem det moderne og det traditionsrige. Deres tilgang til gin er på én gang progressiv og rodfæstet i Edinburghs 300 år lange tradition for gindestillation, og de producerer alt fra klassisk dry gin til luksuslikører og mere eksperimenterende limited editions. Desuden arbejder Edinburgh Gin på at uddanne flere destillatører til gerningen i et Knowledge Transfer Partnership med det lokale universitet. I dag råder Edinburgh Gin over to destillerier, det ene i West End og det andet i havnedistriktet Leith. Ian MacLeod Distillers er et skotsk spiritusfirma, startet i 1933 og i dag et af de største familieejede firmaer i spiritusindustrien. Udover at eje destillerierne Glengoyne og Tamdhu samt Edinburgh Gin, har Ian MacLeod også længe fungeret som en af de mest respekterede uafhængige aftappere, med serier som Chieftain’s, Dun Bheagan, As We Get It og Smokehead. Igennem 80 år har Ian MacLeod vægtet kvalitet over kvantitet, og udset sig de absolut bedste producenter at arbejde med, hvilket har resulteret i den misundelsesværdige portfolio af whisky, gin og rom-mærker, de har i dag. I efteråret 2017 klappede whisky-nørder verden over i hænderne, da Ian MacLeod annoncerede, at de havde planer om at genåbne det hedengangne (og meget savnede) Lowland-destilleri, Rosebank.
399 DKK

That Boutique Y Gin Compagny Rhubarb Triangle Gin

Rhubarb isn't just for puddings or boiled sweets anymore. The herbaceous perennial is enjoying a resurgence in popularity not only in the culinary world - the terrific tang of rhubarb is carving out its own place in the world of booze! We wanted in on the fun, and thus, our Rhubarb Triangle Gin was born. We've sourced rhubarb solely from the famous Rhubarb Triangle, formed by the cities of Bradford, Leeds and Wakefield, to make it - you might even recognise a hint towards these cities on the label... Tasting notes: Nose: The sparkling zing of crisp rhubarb with lemon shortbread. Taste: A voluptuous texture with powerful rhubarb notes coming through, complex and fresh. A zip of citrus, pinch of spice and then the unmistakable dry flavour of juniper. Finish: Refined and lasting hints of rhubarb crumble, rhubarb soda, and even a touch of rhubarb and custard sweets. Perfect Serve: Fresh cloudy apple juice.
349 DKK

Njord Merry Cherry Gin

NJORD MERRY CHERRY

Indhold - 50cl.
Alkohol - 29% Spiritus - gin Likør
Land - Danmark

MERRY CHERRY 29% SPIRIT OF NJORD

Producenten
Den nordiske mytologis gud for bl.a. frugtbarhed og havet har lagt navn til de forskellige ginner fra Njord. De er lavet fra bunden af urter, bær og blomster i samspil med destillater af korn, kartofler, druer og uanede mængder tålmodighed og nysgerrighed. Hver flaske har høj kvalitet. Hvert batch har sin egen personlighed.

Njords ginner er lavet af nørderne Troels og Lars Toke, for hvem kun den bedste smagsoplevelse er god nok. I 2016 vandt Spirit of Njord bl.a. den prestigefyldte produktpris i topkokkekonkurrencen Sol Over Gudhjem, og en guld- og sølvmedalje samt prisen som årets danske destillatør ved Berlin International Spirits Competition. Derudover er Njord to år i træk blevet placeret blandt verdens fem bedste gins af Danmarks førende ginekspert fra En Verden Af Gin.
449 DKK