Filters
Søg

Gin

Sorter efter
Vis per side

O.D.D Gin Genuine Pink

O.D.D. GIN GENUINE PINK

Pretty in pink er essencen af denne subtropiske og letdrikkelige gin. Et friskt pust, der helt klart fortjener en plads i barskabet.
299 DKK

O.D.D Gin Original Dry

O.D.D. GIN ORIGINAL DRY

Original Dry Gin på en smuk retroflaske tager gin i en helt ny retning. Bravo!
299 DKK

Langley's Old Tom Gin

FYLDIG OG AFRUNDET Flot ren og klar i glasset. Langley’s Old Tom Gin har en fyldig og afrundet smag med en snert sødme. Den har en mere intens smag af urter end London Dry Gin og er perfekt til drinks. Fremstilling Gin er grundlæggende en spiritus destilleret af korn og aromatiseret med ekstrakter fra forskellige planter, hovedsageligt enebær. Gin produceres flere steder i Europa, men den engelske anses stadig for den bedste. Langley’s Old Tom Gin laves efter en gammel viktoriansk opskrift. Om Producenten Gin blev opfundet i 1650 af Hollænderen Dr. Sylvius, der arbejdede som læge på universitetet i Leyden. I sin praksis anvendte Dr. Sylvius en enebær-eliksir kendt som genièvre - det franske ord for enebær. Han var overbevist om, at enebær havde en gavnlig effekt i behandlingen af nyre- og blærelidelser. Britiske soldater, hjemvendt fra de nederlandske krige, tog opskriften med til England, hvor navnet blev forkortet til "gen", der med tiden blev til "gin". Det blev hurtigt den engelske nationaldrik. Langley Distillery blev i 1920 grundlagt som gindestilleri og er dermed et af de ældste privatejede gindestillerier i England. I det foregående århundrede havde det været bryggeri. Alt på Langley Distillery laves efter traditionelle metoder og i hånden.
299 DKK

Four Pillars Dry Gin

Four Pillars Rare Dry Gin er en moderne australsk gin lavet med blandt andet tasmansk bjergpeber, kanel, stjerneanis, grøn kardemomme og hele appelsiner. Den friske, citrusagtige aroma kommer ikke fra citronskal, som man ofte ser, men fra australsk citronmyrte – et usædvanligt, men raffineret touch. Ginnen er tappet ved 41,8% alkohol. Farve: Klar. Duft: Dybe, varme noter af kardemomme og stjerneanis løftet af friske citrusnoter og masser af enebær. Smagsnoter: Smagen er stor og fyldig, men med en lækker sprødhed. Meget flot! Serveringsforslag: Nyd den rent, i cocktails (må vi foreslå en Negroni?) eller med tonic. Det lille australske destilleri, Four Pillars, laver gin i verdensklasse. Navnet er en reference til destilleriets 4 ”grundsøjler: deres kedler, deres botanicals, deres vand og, til sidst, deres kærlighed. De fire kedler, Wilma, Beth og Eileen, er firmaets stolthed. Her destilleres spiritussen sammen med udvalgte krydderier, blomster og frugter, og den når op på en alkoholprocent på 94, hvilket blandet andet betyder, at spiritussen er meget ren. På deres mindste kedel, Eileen, som er opkaldt efter en af destillatørernes lillesøster, kan man lave eksperimenter i mindre skala (cirka 50 L) – og det er vigtigt, for lysten og evnen til at eksperimentere er altafgørende for det lille destilleri.
399 DKK

Tarquin´s Gin Navy Strength

I starten af 2012 etablerede den dengang, kun 26-årige Tarquin Leadbetter sit helt eget destilleri, Southwestern Distillery i Cornwall i det sydvestlige England. I de smukke omgivelser i Cornwall , bliver der produceret denne Tarquin’s Gin, et sublimt stykke håndværk, hele vejen ned til mindste detalje. Resultatet er en – elegant , afbalanceret og delikat Gin, med en aroma og duft af blomster og citrus. Smagen er sprød citrus, med en eftersmag af enebær, sød lakridsrod , blomster og masser af krydrede detaljer fra peber og koriander. Gin mageren, Tarquins mål har hele tiden været, at lave en frisk, klar og livlig gin. Denne gin indeholder 12 botanicals, som typisk findes i de fleste gin. Men for Tarquin, er der i de fleste tilfælde, valgt anderledes sorter., bla. er enebærren fra Kosovo, bulgarske korianderfrø, frisk skal fra sød appelsin, citron og grapefrugt (normalt bruges soltørrede varianter) Orrisrod fra Marokko, kardemommeskal fra Guatemala, bitre mandler fra Marokko, kanel fra Madagaskar, lakridsrod fra Usbekistan og Devon violer fra Tarquins egen have. Tarquin s Gin vandt guld på den International Wine & Spirits Competition – IWSC i 2014. DET GODE HÅNDVÆRK Alle tolv botanicals udblødes natten over i neutral alkohol base fra hvede i den lille kobber pot still, og destillatoren opvarmes ved brug af åben ild. Det færdige gin koncentrat hviler i flere dage efter destillation. Derefter bliver den fortyndet ned til den endelige alkoholprocent på 42 med den reneste kildevand, fra det nærliggende Boscastle. Alt foregår i hånden, det gælder også påsætning af etiketter, isættelse af korkprop og forsegling med den specielle og karakteristiske blå voks. Tarquin slutter selvfølgelig af med, at påskrive batchnummer og underskrive personligt på hver eneste flaske i hånden. Resultatet taler for sig selv: en frisk, klar og livlig gin. Men den er også elegant, delikat, og velbalanceret. Aromaen er mild med frisk. Der er både blomster- og citrusnoter at finde i næsen, mest af alt en frisk duft af enebær. I munden er Tarquin’s Gin let, cremet og super tør. Den friske fyrrenålagtige enebær fra næsen går igen på paletten. Med et twist af blomstrede noter og masser af sprød citrus a la lime- og citronskal. Eftersmagen er lang og tør af enebær, lakridsrodssødme, blomst og masser af krydrede noter fra peber og koriander. TARQUIN'S THE SEADOG NAVY GIN Kraftfuld og lækker gin som bare venter på at blive smagt! Næsen: Intens enebær duft, med et dejligt hint af sort peber. Dernæst er der hints af kanel og koriander med en top af frisk blød citrusduft. Munden: Smuk afbalanceret. Først kommer en varm earthy smag med en skarp enebær. Duftende koriander og en rig smag ad kanel der følger med en strejf af appelsin. Finish: Meget fyldig gin, som har en creamet fornemelse. Lille smule spicy på tungenæ Fremragende glat og lækker gin.
599 DKK

Manchester Raspberry Infused Gin

EN HYLDEST TIL "THE WORKING BEE'S" Det er logoet på denne gin. Det er et tribute til byen som de bor i, hvis logo siden industrialiseringen har været the working bee og netop industrialiseringen kickstartede gins popularitet, da den pludselig blev den billigst producerede alkohol på markedet. Det var også i denne periode at London Dry Gin kom til verden. Destilleret blev startet af et par, der mødte hinanden på en bar. Her bød manden damen på en drink, som valgte en gin og tonic. Nu er Manchester Distillery’s ånd i et rum i centrum af byen, hvor hver flaske er håndlavet og destilleret i små partier … og når vi siger små partier, mener vi det virklig. Der bliver faktisk kun destilleret små 500 flasker pr. batch Manchester Raspberry Infused Gin Lækker og sødere gin. Den er baseret på samme opskrift som den klassiske Manchester gin, kun tilføjet friske hindbær. Der bliver tilføjet mere hindbær efter destilleringen for at fremhæve den lækre og søde hindbærsmag. Den har en uigenkaldelig hindbær aroma med en smule citrus og enebær. Smager af en sød, dog mild tone af hindbær, understøttet af en klar gin karakter. Som finish har den et svagt hint af rose efterfulgt af Manchester Gins sædvanlige blide finish.
475 DKK

Hernö Navy Strength Gin

Svensk mesterværk Hernö Gin er en rund og afbalanceret London Dry gin, med karakter af enebær, friske citrus noter og en blomstret kompleksitet, som gør denne gin nem at nyde ren. Alle Hernö gin kun fortyndet med kildevand fra egen brønd, ikke med nedkølet filtreret vand. Hernö bruger otte nøje udvalgte botanicals fra hele verden, alle certificeret økologiske. Enebær fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, Citron skrællet i hånden, og Lingon bær fra Sverige. Mjødurt fra England, sort peber fra Indien, Cassia fra Indonesien og frisk vanilie fra Madagaskar. Hernö Gin blev udgivet den 1. december 2012. I foråret 2013 deltog ginnen i Global Gin Masters for første gang og vandt to guldmedaljer med hjem. I slutningen af 2013 var Hernö Gin den mest prisvindende gin i Europa og destilleriet modtog også Gin Grand Master 2013 og igen 2015. I 2016 vandt de prisen The World’s Best Gin & Tonic. HERNO¨ NAVY STRENGTH GIN Hernö Navy Strength Gin, et flagskib, der er rig på smag, og fremstillet af den samme destillerede gin som Hernö SE Gin, men er på 57% i stedet for 40,5%. Forskellen i aroma og smag er meget klar, og Hernö Navy har en samlet rigere smag med dristig enebær, koriander og citrus.
550 DKK

Tarquin's Dry Gin

I starten af 2012 etablerede den dengang, kun 26-årige Tarquin Leadbetter sit helt eget destilleri, Southwestern Distillery i Cornwall i det sydvestlige England. I de smukke omgivelser i Cornwall , bliver der produceret denne Tarquin’s Gin, et sublimt stykke håndværk, hele vejen ned til mindste detalje. Resultatet er en – elegant , afbalanceret og delikat Gin, med en aroma og duft af blomster og citrus. Smagen er sprød citrus, med en eftersmag af enebær, sød lakridsrod , blomster og masser af krydrede detaljer fra peber og koriander. Gin mageren, Tarquins mål har hele tiden været, at lave en frisk, klar og livlig gin. Denne gin indeholder 12 botanicals, som typisk findes i de fleste gin. Men for Tarquin, er der i de fleste tilfælde, valgt anderledes sorter., bla. er enebærren fra Kosovo, bulgarske korianderfrø, frisk skal fra sød appelsin, citron og grapefrugt (normalt bruges soltørrede varianter) Orrisrod fra Marokko, kardemommeskal fra Guatemala, bitre mandler fra Marokko, kanel fra Madagaskar, lakridsrod fra Usbekistan og Devon violer fra Tarquins egen have. Tarquin s Gin vandt guld på den International Wine & Spirits Competition – IWSC i 2014. DET GODE HÅNDVÆRK Alle tolv botanicals udblødes natten over i neutral alkohol base fra hvede i den lille kobber pot still, og destillatoren opvarmes ved brug af åben ild. Det færdige gin koncentrat hviler i flere dage efter destillation. Derefter bliver den fortyndet ned til den endelige alkoholprocent på 42 med den reneste kildevand, fra det nærliggende Boscastle. Alt foregår i hånden, det gælder også påsætning af etiketter, isættelse af korkprop og forsegling med den specielle og karakteristiske blå voks. Tarquin slutter selvfølgelig af med, at påskrive batchnummer og underskrive personligt på hver eneste flaske i hånden. Resultatet taler for sig selv: en frisk, klar og livlig gin. Men den er også elegant, delikat, og velbalanceret. Aromaen er mild med frisk. Der er både blomster- og citrusnoter at finde i næsen, mest af alt en frisk duft af enebær. I munden er Tarquin’s Gin let, cremet og super tør. Den friske fyrrenålagtige enebær fra næsen går igen på paletten. Med et twist af blomstrede noter og masser af sprød citrus a la lime- og citronskal. Eftersmagen er lang og tør af enebær, lakridsrodssødme, blomst og masser af krydrede noter fra peber og koriander. TARQUIN'S DRY GIN En gin hvor alt bliver håndlavet fra start til slut – men springer ikke over vor gæret er lavest her Næsen: Mild og frisk, med spor af blomster- og citrusnoter samt frisk fyrrenål. Munden: Let og ekstrem tør. Enebær smag med et twist af blomstrede noter og sprød citrus/lime. Finish: Lang og tør af enebær, lakrids, blomst og krydrede noter fra f.eks peber og koriander.
399 DKK

Skin Gin Grey

ALLE ER ENS INDENI Ideen til SKIN GIN fik fynboen Martin Birk Jensen i august 2014, da han var på ferie i Grækenland. Det kom til ham, at det faktisk ville være ret cool, hvis han lavede sin egen gin. Martin tænkte hurtigt på marokkansk mynte. På den ene side på grund af sin ekstreme friskhed og på den anden side, fordi ingen andre gins hidtil har en dominerende mynte smag. Han ønskede at skille sig ud fra de andre gins. Af citrusnoter havde han hurtigt et billede af appelsiner, citroner, lime og grapefrugter i tankerne. Derudover kom den smukke duft og smag af koriander til ham. Udover enebær, som stadig skulle tjene som hoveddestillatet, var det ret klart for ham, at de 7 botanicals der lavede hans gin, skulle være friske. Da Martin kom hjem, kom han i kontakt med destiller-mester Arndt Wessel, der bor i Tyskland, ligesom Martin. Han fortalte ham om sin idé og Arndt Wessel producerede ginnen efter Martins ønsker og ideer. Efter lidt smagninger og finjusteringer var det tid – prøve nummer 21 havde nøjagtigt den smag, som hans gin skulle have. Der stod Martin med et produkt, som han har designet, og som smagte 100% nøjagtigt som han havde forestillet sig: Unikt, og helt anderledes end andre gins. Forfriskende som ingen andre og perfekt til den kvindelige såvel som det mandlige publikum over hele verden.
499 DKK

Daffy's Small Batch Premium Gin

TAGET GINVERDEN MED STORM SIDEN 2014 DAFFY’S har taget gin verden med storm siden lanceringen tilbage i 2014. Vandt sin første, af mange guldmedaljer, indenfor seks måneder efter at have gjort det til markedet – IWSC Gold bedste London Dry Gin. Base i Edinburgh, Skotland, Daffy’s blev grundlagt af Chris Molyneaux og Mignonne Khazaka i fast tro at det var muligt at opnå nye niveauer af smag og ekspertise i destillation ved at udfordre normen i traditionelle destillationsteknikker. Det eneste formål har altid været at skabe verdens fineste London Dry Gin. Men hvorfor navnet DAFFY’S? Navnet kommer af, tilbage i det tidlige 1800-tallets England kalde man gin for ”Daffy” – ligesom ”sprut” er for alkohol i dag. Derfor mente Chris og Mignonne at navnet passede perfekt til deres gin. Daffy’s, som malet af Robert McGinnis, er visualisering og personificering af smag, charme, raffinement, kompleksitet og dybde af vores gin. Daffy’s Gin er som ingen andre, skabt af fine franske korn, destilleret på gamle kobberpotter med libanesisk mynte og de bedste botanicals til at skabe en gin, der er klassisk, kompleks, perfekt afbalanceret og frisk med en verden af intriger . Daffy’s Gin vandt guld til “International Wine And Spirit Competition 2015” og vandt igen guld til “Los Angelos International Spirit Competition 2016”. HVORFOR 43,3%? Mange gins er på 37,5%, mange på 40% og mange meget stærkere. For Daffy gin er 43,4% den perfekte balance mellem styrke og smag. Ved 43,4% er Daffys kompleksitet perfekt afbalanceret. Stærk med mange niveauer af velafbalanceret friskhed, citrus- og myntenoter, karamel og chokolade understøttet af en solid woody karakter som maltwhisky. Når Daffys nydes rent, er Daffy’s godt afrundet og glat med en lang finish. GAVER FRA MODER JORD Libanesisk mynte Den libanesiske mynte, der anvendes i Daffy’s Gin, dyrkes i Becca-dalen i Libanon, på destilleriets svigerfares gård. Libanesisk mynte, når den tørres, giver Daffy sine ubestridelige cremede og toffee noter Marokkansk Orris rod kommer fra roden af ??en iris plante og bruges ofte til fremstilling af parfume. Planten høstes normalt efter det tredje vækstår og tørres i op til to år, indtil den har et kalkagtig udseende. Vi Daffy tørrer deres orris rod i fem år. Orris rod selv har en smuk duft af violer og bruges i Daffy’s til at harmonisere og binde alle deres andre smag sammen. Italienske citroner Det er italiensk citronskræl, der giver Daffy sin umiddelbare kant og citrus duft. Citronskal giver friskheden i Daffy og den skarphed, der ligger til grund for de andre mere komplekse aromaer. Cassiabark fra indonesien Træet hvor barken er taget fra, stammer fra det sydelige Kina og har længe været brugt til behandling mod feber. Cassiabark bliver ofte sammenlignet med kanel, hvilket heller ikke er helt forkert, da de er i familie sammen. Cassia har dog en meget sødere fisnish. Cassia bark kan ofte identificeres i en gin for dens næsten lakridslignende smag og varme jul-påberåbte krydrede aromaer.
450 DKK

Gin Mare

En nyskabelse indenfor gin-kategorien Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare ladet sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina. Brugen af middelhavsurter gør den svær at kombinere med langt de fleste tonicvand, der ofte er domineret af citrusnoter. Der er derfor behov for en anderledes tonic, der ikke overdøver ginnens sarte nuancer, og som formår at løsne op for ginnens kraftige og aromatiske smag. Til formålet har teamet bag Gin Mare selv udviklet den optimale tonicvand til Gin Mare, 1724 Tonic, hvis kinin er plukket i 1724 meters højde i Andesbjergene. Destilleriet ligger i et nedlagt kapel i kyst- byen Vilanova i la Geltru´, Spanien. Før i tiden stod kapellet ved stranden og blev brugt af fiskere der skulle pa° lange fisketure, og derfor bad en bøn inden. Dog blev kapellet flyttet i det 18. a°rhundrede, sa° det kom tættere pa° byen, og grunden kappellet ligger pa°, har været ejet af familien Giro´ Ribot, ejerne af Destilerias MG, siden 1950. Siden 1835 har familien Giro´ Ribot produc- eret drikkevarer, og i 1940 udviklede de ginnen ”Gin MG” som er den mest solgte gin i Spanien. I 1980’erne udviklede de Gin Master’s Selection. I 2010 udkom Gin Mare, som har et fokus pa° lokale ra°varer, er inspireret af middelhavskøkkenet og indeholder seks traditionelle botanicals og fire lokale; enebær, korianderfrø, kardemomme, citron-, mandarin- og appelsinskal. De lokale botanicals er rosmarin, basilikum, timian og Arbequina oliven. Inden destillering udblødes citrusskallerne, hver for sig, i neutral spiritus pa° byg pa° 50% i et a°r, i 40-liters sta°lbeholdere, hvor de herefter bliver destilleret. Alle de andre botanicals udblødes i 36 timer og bliver herefter destilleret i grupper af seks, i et specialdesignet destilleringsapparat kaldet Florentine, pa° 250 liter. Efter destilleringen bliver alle destillaterne blandet sammen med neutral spiritus og vand. Navnet Mare bliver ofte brugt om kulturen ved middelhavet. Den direkte oversættelse betyder ”hav”, men pa° catalansk betyder det ogsa° ”moderlig”. Deraf navnet. Gin Mare vandt en guldmedalje i kategorien ”Best in Class” ved IWSC 2010. Derudover vandt den ogsa° en guldmedalje ved Chicago Beverage Testing Institute 2010.
399 DKK

Kuro Gin

ENGELSK GIN MED ET JAPANSK TWIST Craig Fell & John Thomson, grundlæggerne af KURO Gin, har været gode venner i over et årti. Craig er grafisk designer, der havde fornøjelsen, af at arbejdede med andre gin mærker og udvikle deres image og flaske design. De to venner talte altid om at bringe deres egen gin til markedet. I slutningen af ??2016 begyndte de at eksperimentere. Som kreative designere i deres daglige job var det vigtigt, at de havde en solid begrundelse for, hvorfor de var på denne rejse. Af denne grund blev projektet standset efter et par måneder. Et par måneder efter de havde stoppet projektet, var Craig & John på skiferie i Hakuba. Stifterne blev inspireret efter den skitur til Japan, hvorfra de kom hjem med et ønske om at komme oplevelsen af de japanske alper på flaske. Det blev til Kuro. Kuro betyder kul/sort på japansk og ginnen er da også baseret på japanske toner. Siden lanceringen af KURO har de været heldige nok til at vinde en række internationale priser, herunder en prestigefyldt Gold Outstanding på IWSC Awards i 2018.
399 DKK

Gin Hass Gavesætsæt

Gin Hass er nok Danmark's mest populære drink. Her får du hvad du har brug fo for at lave denne. Sættet indenholder: 70 cl Level Gin 44% Vol. Triple Distilled Gin. 50 cl Teichenne Mango sirup. og 3 stk 150 ml. Folkington's Sicilian Lemonade. alt sammen pakket i en flot gaveæske
399 DKK

Isle of Møn Hindbærgin

Isle of Møn Hindbærgin, 250 ml. 44%
250 DKK

Falster Gin

Falster Gin, Falster Destilleri, Danmark, høj alkohol (42%) pris ved 50 cl. Sælges også i flere specialbutikker rundt om i landet. Væggerløse Håndbryg & Falster Destilleri En dejlig klassisk London Gin fremstillet i små kobberkedler. Den har en aromatisk, fyldig og krydret duft og smag, der holder længe i munden og ender blødt - trods de 42% alkohol. Godt gået Falster! Ginnen kan nydes, som den er, en kold vinteraften, men den er også fortræffelig som sundowner med Tonicvand og lime - og husk, Solen går stadig tidligere ned for hver dag ... (Vinavisen uge 41 – 2019)
369 DKK