Filters
Søg

Hedvin

Sorter efter
Vis per side

Falster PX 5 års

FALSTER PX SHERRY 5 YEARS

Indhold - 50cl
Alkohol - 15%
Alder - 5 År
Type - Sherry/Hedvin
Tappet - Falster Destilleri


PX 5 Years Old. D.O. Montilla-Moriles. Fortified Wine. Produce of Spain. Aftappet af/Bottled by FALSTER Destilleri.

PX 5 Years Old er en Sød dessertvin på druen Pedro Ximenez. Druerne er soltørret til rosiner og herefter presset og gæret til flot, sød dessertvin. Modnet i 5 år før de tappes her på Falster.

Samme vin har modnet på de små egetræsfade der andvendes på Falster Destilleri. Rum, Whisky og Brandy fadlagres på PX hvilket giver en unik sødme, blødhed og fylde.

PX er smagen af svesker & blommer.

Indeholder sulfitter/Contains sulfites
199 DKK

Pellegrino Marsala

CARLO PELLEGRINO MARSALA SUPERIORE DOC

Marsala af høj kvalitet som er lagret i mindst to år på egetræsfade. Marsala var den første italienske vin, der fik kvalitetsstemplet DOP, og historien om Marsala går tilbage til det 18. århundrede.
130 DKK

Tio Pepe

150 DKK

Sherry Fad No 6

FAD NO.6

Vinen ligger på fad i 3 år i det unikke criadera- og solerasystem, der gør den traditionelle blanding af nye unge vine med ældre vine mulig. Kan drikkes som appetitvækker til skinke og ost eller til desserter med appelsin, fersken og mandarin.
100 DKK

Conde de la Cortina, Pedro Ximenez

ALVEAR CONDE DE CORTINA PEDRO XIMENEZ

Pedro Ximenez-druerne tørres nænsomt i solen for at få den rette sødme frem i det færdige resultat, som er en silkeblød og guddommelig drik.
120 DKK

Alvear Pedro Ximenez 1927 70cl

ALVEAR SOLERA PEDRO XIMÉNEZ 1927

Denne søde vin er helt i klasse med det bedste, der produceres i verden. Pedro Ximenez er druens navn, og her finder vi den i den sødeste udgave, som kan fremstilles.
250 DKK