Filters
Søg

Likør

Sorter efter
Vis per side

Oremandsgaard Pommeau 2019

Oremandsgaard Pommeau 0,5 L
350 DKK

Caffe Espresso likør

CAFÉ ESPRESSO - KAFFE LIKØR, 25%, 50 CL.
99 DKK

Via Roma Chokolade/Chilli

"VIA ROMA" CHOKOLADE-CHILI LIKØR, 25%, 50 CL.
149 DKK

Coole Swan

199 DKK

Tia Maria

TIA MARIA

Lige så mørk og fyldig i historie som i smag. Denne unikke likør fra Caribien kombinerer eksotisk jamaicansk rom med udsøgt kaffe og den bedste vanilje.

Om Producenten
En mørk likør lavet på jamaicarom og kaffebønner oprindeligt fra Jamaica, men i dag produceres den i Italien.
185 DKK

Gul Gajol 70 cl

GA-JOL GUL

Gul GA-JOL er fremstillet på de originale gule Ga-Jolpastiller blandet med vodka og har den velkendte smag af saltlakrids.
125 DKK

Isle of Møn Kaffelikør 500 ml

Vores Kaffelikør er håndfremstillet af Dark Sky roast espressokaffe fra Kaffehuset Møn, blandet af kaffebønner fra Colombia og Guatemala - sødet med Bourbon vanillebolcher fra Møn Bolcher. Perfekt til en Espresso Martini!

44% 500 ml.
250 DKK

Pure Lakridsshot Magnum

Pure Lakrids er lavet på
ÆGTE LAKRIDS
Lakridsen er specialudvalgt grundet dens rene, dybe smag. Roden tørres, ristes og pulveriseres for at få mest mulig smag ud af den. Det er denne proces, der giver den intense smag af en ren og ægte lakrids.

SALMIAKSALT
Til lakridsen tilføjes salmiaksalt for at bryde den søde smag af lakrids. Sammen frembringer de en harmonisk og afbalanceret smag af saltlakrids, som er blød og behagelig at nyde. Dette er den rigtige smag af lakrids som vi kender den, når den er bedst.

FINT DESTILLERET VODKA
I alle vore produkter bruger vi en ren vodka på 96%, som vi selv laver med Aarhusiansk mineralholdigt vand og dansk sukker. Vodkaen er lavet på korn og rug fremfor melasse, hvilket betyder, at den smager i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og på denne måde bidrager yderligere til shottets rene smag.
329 DKK

Pure Lakrids Shots

Pure Lakrids er lavet på ÆGTE LAKRIDS Lakridsen er specialudvalgt grundet dens rene, dybe smag. Roden tørres, ristes og pulveriseres for at få mest mulig smag ud af den. Det er denne proces, der giver den intense smag af en ren og ægte lakrids. SALMIAKSALT Til lakridsen tilføjes salmiaksalt for at bryde den søde smag af lakrids. Sammen frembringer de en harmonisk og afbalanceret smag af saltlakrids, som er blød og behagelig at nyde. Dette er den rigtige smag af lakrids som vi kender den, når den er bedst. FINT DESTILLERET VODKA I alle vore produkter bruger vi en ren vodka på 96%, som vi selv laver med Aarhusiansk mineralholdigt vand og dansk sukker. Vodkaen er lavet på korn og rug fremfor melasse, hvilket betyder, at den smager i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og på denne måde bidrager yderligere til shottets rene smag.
169 DKK

Rum Malecon 9 års Licor de Ron

Indhold:70,0cl Alkohol:35,0% Anbefales til: Cigar, Drinks, Kaffe ProducentenSelvom Malecon er en cubansk-stilet rom, er det egentlig en panamansk rom. Rommen produceres i samarbejde med Varela Hermanos Bodegas de America SA. Malecon laver flere forskellige typer af rom. Al rommen er lavet på melasse og der er flere niveauer og mange forskelligheder i rommene. Varela Hermanos ligger i byen Pesé i den sydlige del af det centrale Panama. I 1908 etablerede den daværende ejer, Don José Varela Blanco, den første sukkerfabrik. Senere, i 1936, åbnede romfabrikken, som lige siden har produceret rom af høj kvalitet. Malecon er en smule tørrere end sin broder Malteco, dog mere kompleks. Der er generelt 3 kategorier: 'Rum-Reservas', 'Rum Rare Proof' og 'Rum Seleccion Esplendida'. Reserva'erne er lagrede rom der er i alderen 10-25 år gamle. Rare Proof er flasket i fadstyrke som varierer lidt efter hvor rommen er lagret og hvilken procent den kom i fadet på. Der er en 13års, 18års og en 20års. Seleccion Esplendida er vintage rom fra særligt udvalgte årgange, udvalgt af Marco Savio, her fås fænomenal rom. Slutteligt laver Malecon en sødere Licor de Ron på 35%, som er utrolig populær, grundet sin kompleksitet og sødme.
249 DKK

Strega 50 cl.

LIQUORE STREGA 50 CL

Strega Liquore er en af de bedst kendte italienske likører. Den er unik og ikke til at tage fejl af pga. sin karakteristiske smag, som skyldes de omkring 70 urter og krydderier, der bruges. Den karakteristiske gule farve kommer fra safran.

SMAGSNOTER
Krydderi, krydderurter

ALKOHOL OG INDHOLD
40 % / 50 cl

LAND
Italien

PRODUCENT
Strega

SERVERINGSTEMPERATUR
8-10°C
180 DKK

Likor 43 70 cl

LICOR 43 Licor 43 indeholder 43 nøje udvalgte ingredienser, hvoraf de fleste er urter og frugter. Bland Licor 43 med juice eller sodavand, hæld den i kaffen med flødeskum eller nyd den ren med isterninger. SMAGSNOTER Citrus, vanilje, citrusfrugt ALKOHOL OG INDHOLD 31 % / 70 cl LAND Spanien PRODUCENT Licor
200 DKK

Fisk The Classic

FISK THE CLASSIC Fisk er sammensat af et mix af kvalitetsvodka, eukalyptus og menthol. Forfriskende og styrkende når den nydes iskold. SMAGSNOTER Lakrids, menthol, eukalyptus ALKOHOL OG INDHOLD 30 % / 70 cl LAND Nederlandene PRODUCENT Fisk The Classic SERVERINGSTEMPERATUR 4-20°C
120 DKK

Kahlua 70 cl

KAHLUA ALKOHOL OG INDHOLD 20 % / 70 cl LAND Mexico
160 DKK

Cherry Heering 70 cl

HEERING CHERRY LIQUEUR HEERING Cherry Liqueur er et naturligt produkt fremstillet af danske Stevns-kirsebær. Smag af søde kirsebær - en højkvalitetslikør med en rund, blød og fyldig smag opnået gennem tre års lagring. SMAGSNOTER Kirsebær ALKOHOL OG INDHOLD 24 % / 70 cl LAND Danmark PRODUCENT Heering SERVERINGSTEMPERATUR 6-12°Cl FADLAGRING Ja TYPE AF FAD Eg
179 DKK