Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Marmelade, Chutney, Sirup og Sauce

Sorter efter
Vis per side

Hybengaarden Stikkelsbærmarmelade

Fremstillet af danske stikkelsbær. En marmelade, der giver minder fra bedstemors køkken. Marmeladen kan også spises som tilbehør til kødretter, pandekager og hvide oste.
49 DKK

Hybengaarden BBQ Sauce med Hyben

Hybengaardens BBQ er udviklet til sommerens grillretter, men også som en smagsforstærker til saucer eller pulled pork.
40 DKK

Hybengaarden Blommemarmelade

Marmelade fremstillet af håndplukkede blommer fra nordjyske plantager. En nostalgisk mundfuld, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter.
49 DKK

Hybengaarden Appelsinmarmelade

Fremstillet af fuldmodne appelsiner. For at opnå en stærk og lidt mere bitter og syrlig smag er den også tilsat citronsaft. Velegnet til ost og kager, som topping til desserter og naturligvis helt traditionelt.
49 DKK

Hybengaarden Solbærmarmelade

Marmelade nænsomt tilberedt af solmodne danske bær. Nostalgien får næring her, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter eller kødretter.
49 DKK

Hybengaarden Hybenmarmelade

Velsmagende klassisk hybenmarmelade. Det var her, det hele startede. Alle hyben er dyrket på egne marker eller andre danske arealer. På nybagt brød er hybenmarmelade simpelt hen smagen af sol og sommer. I 2016 modtog denne marmelade hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi
49 DKK