Filters
Søg

Norske

Sorter efter
Vis per side

Lervig Coconut Imperial Stout

COCONUTS

12,5 %
IBU 50
330 ml

Cocosnuts er en imperial stout, brygget med vanilje, ahorn og kokosnød for at skabe en bounty-bar-eksplosion i en øl. Dette er en øl med tonsvis af karakter fra massive mængder chokolade og ristede malte for at komplementere den generøse mængde ristet kokos og afsluttet med en smule vanilje og ahornsirup. Selvfølgelig er dette mere en dessert end en øl, hvorfor ikke?
55 DKK

Lervig Lucky Jack

Lucky Jack

4,7 %
IBU 45
330ml

Denne Pale Ale er Lervigs flagskib og en af de mest solgte af deres øl. Den er meget let at drikke, har en dejlig karakter af humle stammende fra Citra, Chinook og Amarillo og så har den en let afbalanceret tone med et strejf af karamelmalt. Aroma: Citrusfrugter og blomster. Smag: Grapefrugt, hyldeblomst og malt. Smager godt til: Skarpe oste, bacon og en god burger. Også god til krydret mad og tunfiskeruller.
Fra 35 DKK

Lervig Easy Pale Ale

EASY 4,5 % IBU 35 Vi vil have dig til at nyde vores humle, så vi har gjort det nemt for dig og spækket den med Mosaic og Citra. Vi supplerede humle med de bedste malte fra Storbritannien, og tonsvis af havre for at gøre kroppen flot og simpelt. Den har en aroma af blomster og tropiske frugter. Velegnet til BBQ og æbletærte.
40 DKK

Lervig Orange Velvet

Orange Velvet 5,5 % IBU 45. 330 ml Dette er en dobbelt tørhumlet IPA med et strejf af mango, lime og vanilje. Det er en form for Milkshake-øl, hvor en let IPA blev tilsat lidt laktose for at give lidt sødme og derefter tilsat lidt mango, lime og vanilje for at frembringe en juiceagtig smag. Det er en let og velsmagende IPA, som er en smule anderledes end en normal IPA. Aroma: Frisk, humlet og frugtagtig. Smag: Som is med appelsinsmag. Smager godt til: Fedtede burgere, pommes frites og nachos.
40 DKK

Berentsen Divinum Eisbock Vintage 2019

Stelliger Divum juleøl er en øl, der er usædvanlig. Med sine 19% tilbyder det helt nye og forskellige smagsoplevelser.

Dette er en øl, man skal tage små slurker af og nyde, som man ellers ville gøre med en cognac. Vi anbefaler også at servere det i et cognacglas, i samme mængde som cognac. Tag små slurker! Den første slurk kommer som et chok for smagsløgene, og det er vanskeligt at placere alle elementerne i den ekstremt komplekse smag. Det er først ved anden og tredje slurk, at du begynder at bemærke alle de skjulte smag, der er dybt skjult under det første indtryk, og øllet bevæger sig gennem forskellige stadier, jo længere du smager på det.

Chokolade, tørret frugt, karamel, vanilje, kaffe, lakrids og mange flere subtile toner. Der brygges en lille mængde hvert år, og det er en utrolig krævende øl at lave.

Vi håber du sætter pris på det håndværk og tid og kærlighed, der går ind i dette bryg. Mange mennesker opbevarer dette øl over flere år, og det er i konstant udvikling. Korrekt opbevaring er vigtig for at undgå, at øllet forringes, så hold venligst flasken stående, mørk og kølig. Jo koldere det opbevares, jo længere tager modningsprocessen, men vi anbefaler ikke at opbevare den over 12 grader. Efter to til tre år udvikler øllen en stor aroma af blandt andet, frisk cigar / tobak, der passer godt til øl profilen. Den maksimale anbefalede opbevaringstid er vanskelig at sige, den blev brygget for første gang i 2010 - og vi smager 2010-versionen hvert år. Det udvikler sig stadig godt.
149 DKK