Filters
Søg

O.D.D Gin Genuine Pink

O.D.D. GIN GENUINE PINK

Pretty in pink er essencen af denne subtropiske og letdrikkelige gin. Et friskt pust, der helt klart fortjener en plads i barskabet.
299 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

FRUGTIG OG BLØD

I næsen fornemmes en kraftig bærsødme med granatæble, hindbær og syrlige ribs samt en let og pikant duft af enebær, afrundet af et twist af bubblegum.

I ganen er O.D.D. Gin Genuine Pink fløjlsblød med granatæble som den dominerende smag, hertil enebær i fin balance med en subtil og dog tydelig smag af hindbær. Teksturen er som slik, der smyger sig i ganen. I afslutningen er O.D.D. Gin Genuine Pink tør med en let finish.

O.D.D. Gin Genuine Pink vil bryde med de klassiske gintraditioner og give ginelskeren en anledning til at gå nye veje i en efterhånden meget kompleks verden af gin. O.D.D. Gin Genuine Pink egner sig til langt de fleste drinks og cocktails, hvor O.D.D. Gin Genuine Pink vil resultere i en tropisk og sødmefuld udgave af den opskrift, man ønsker af lege med.

O.D.D. Gin Genuine Pink er et oplagt valg til sommerens drinks, men den vil også være et dejligt valg på en vinteraften med throwback til sommerens parties.

Serveringstemperatur: 14-14°C

Fremstilling

THE O.D.D. GIN Genuine Pink har med sin pikante farve en særlig charme, og den lever fuldt ud op til sit navn ved at give et heftigt og frugtigt udtryk, der appellerer til den søde tand. O.D.D. Gin Genuine Pink bryder traditionerne og viser nye veje for ginelskere.

Om Producenten

O.D.D. Oskar Davidsen Danish Gin er fremstillet på lige dele tradition og innovation. Det er lækre ginkvaliteter produceret i Danmark og tappet på smukke eksklusive flasker.