Filters
Søg

O.D.D Gin Original Dry

O.D.D. GIN ORIGINAL DRY

Original Dry Gin på en smuk retroflaske tager gin i en helt ny retning. Bravo!
299 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

PIRRENDE OG KARAKTERISTISK

O.D.D. Gin Original Dry er en fin pendant til det helt klassiske ginudtryk. Den er et godt valg til en klassisk GT, hvor den kan danne par med alle typer af tonic og citruspynt. I den klassiske cocktail vil O.D.D. Gin Original Dry kunne udfordre mange af de nye dyre craft-gin og tage tingene helt back to basics. En klassisk dry martini eller gin sour vil nyde godt af de underliggende frugtige noter man oplever i Original Dry. En god gin til en god pris.I næsen fornemmes tydeligt enebær og sød citrus.
I ganen har O.D.D. Gin Original Dry helt skarpe karakteristika af en dry gin. Indledningsvis fornemmes trænoter efterfulgt af behageligt prikkende enebær og akkompagneret af de lette frugtsødlige undertoner. O.D.D. Gin Original Dry har en markant finish med pirrende enebær i ganen og et strejf af nelliker og sort peber.

Serveringstemperatur: 14-14°C

 

Fremstilling

O.D.D. Gin Original Dry kan i sin smukke stilrene blå flaske og med det klassiske ginudtryk tage handsken op med mange af de dyre craft-gins og vil falde i langt de flestes smag.

Om Producenten

O.D.D. Oskar Davidsen Danish Gin er fremstillet på lige dele tradition og innovation. Det er lækre ginkvaliteter produceret i Danmark og tappet på smukke eksklusive flasker.