Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Påsken 2021

Her finder du vores påske sortiment

Sorter efter
Vis per side

Summerbird Easter Hunt 110g

Vores raffinerede klassiske mælkechokolade, er i denne påskeudgave, dekoreret med en smuk påskehare i hvid chokolade. Vores bud til den klassiske påskeægsjagt i naturen. En chokolade, der er skabt til både børn og voksne, som sætter pris på kvalitet, velsmag og leg.

Indhold: 110 g.
72 DKK

Summerbird Spring Collection

Spring Collection er den ultimative påske æske, fyldt med vores favoritter. Denne æske hylder både det klassiske og det moderne og egner sig ikke blot til egen nydelse, men i den grad også som værtsgave eller det ultimative påskeæg.

Indhold: 585 g.
488 DKK

Sumerbird Spring Giftbag

Spring Giftbag

Den smukke gavepose indeholder 3 af vores mest succesfulde påskevarianter. Mint & Rhubarb-mandler, Spring Season dark-bar og Easter Favorites – 9. En gavepose, der byder på variation, velsmag og forår.

Gaveposen er et dejligt "påskeæg" eller en skøn værtindegave.

Indhold: 340 g.
274 DKK

Summerbird Quail Eggs Mint 90g

Det smukke og organiske vagtelæg bærer inspirationen til vores raffinerede miniature påskeæg. Vagtelæggene fås i tre fyldte varianter med henholdsvis en forfriskende mintganache, en harmonisk lakridskaramel eller en dyb og velsmagende hasselnøddepraliné. Denne variant indeholder mynteganache og mørk chokolade Peru 61%.

En flot påskegave eller selvforkælelse.

Når du bestiller eller sender chokolade medfølger mulighed for at vedlægge kort med personlig hilsen.

Indhold: 90 g.
76 DKK

Summerbird Quail Eggs Amber 90g

Det smukke og organiske vagtelæg bærer inspirationen til vores raffinerede miniature påskeæg. Vagtelæggene fås i tre fyldte varianter med henholdsvis en forfriskende mintganache, en harmonisk lakridskaramel eller en dyb og velsmagende hasselnøddepraliné. Denne variant indeholder hasselnøddepraliné og Amber-chokolade.

En flot påskegave eller selvforkælelse.

Når du bestiller eller sender chokolade medfølger mulighed for at vedlægge kort med personlig hilsen.

Indhold: 90 g.
76 DKK

Summerbird Spring Season 220g

Vores mørke chokolade Peru 61 % er i denne forårsudgave dekoreret rundhåndet med krokant af Piemonte hasselnødder og granuleret rabarber. Smagsprofilen er harmonisk, let ristet, krydret og med frugtige noter, som henleder tankerne mod den dybe og eksotiske muscovadosukker.

Indhold: 220 g.
144 DKK