Filters
Søg

Portvin

Sorter efter
Vis per side

1997 Dalva Colheita

Colheita Port er det samme som tawny med årgangsbetegnelse. Vinen fadlagrer fra høståret og tappes først på flaske umiddelbart inden den sendes på markedet. Dalva Colheita 1995 har derfor næsten 20 års fadlagring på bagen. De mange år på fad har afrundet vinen, der nu fremstår i perfekt balance mellem kraftfuldhed og elegance. Smagen byder på nuancer af mørk tørret frugt, blommer og hasselnødder. Samtidig er den ikke ældre end at sødmen er holdt flot i skak af et godt "bid".
295 DKK

Krohn Colheita 1983

Høstet i 1983
Flasket i 2019
699 DKK

Krohn Colheita 1982

Høstet i 1982
Flasket i 2017
699 DKK

Klassen Rose Portvin

Klassen Rosé portvin er "ruby-agtig" portvin med den indbydende pink farve, som er opnået ved begrænset kontakt med drueskallerne. Den innovative portvin er lys og frugtig.

Server den afkølet, gerne til dessert.
99 DKK

Niepoort White

NIEPOORT WHITE

En portvin af ekstraordinær høj kvalitet. Håndplukkede druer fra mere end 60 år gamle vinstokke danner rygraden i denne perle, som er den perfekte ledsager til en bred vifte af desserter.
110 DKK

Niepoort Tawny Senior

NIEPOORT THE SENIOR TAWNY MOUSTACHE

Fyldig og fløjlsblød, med ung frugt og et strøg af karamel. Med 7 år på egetræsfade udfylder denne unikke portvin det tomrum, der ofte efterlades mellem almindelig Tawny og 10 years Tawny.
140 DKK