Filters
Søg

Rom

Sorter efter

Duppy Share Rum

DUPPY SHARE RUM

Indhold - 70cl
Alkohol - 40%
Land - Jamaica & Barbados
199 DKK 249 DKK

A.H. Riise Platinum Reserve Rum

A.H. RIISE PLATINUM RESERVE RUM

Indhold - 70cl
Alkohol - 42%
1.699 DKK

Mezclado Jule Edition

Hvert år udkommer Mezclados specialiserede højtids rom blandinger, som er karakteristiske for jul og påske. Disse særlige typer af rom bygger på klassiske blandings-traditioner, men indbyder samtidig til spændende smagsvarianter og unikke ingredienser, som du helt sikkert ikke har prøvet før.
299 DKK

A.H. Riise Julekalender 2020

A.H. RIISE JULEKALENDER 2020
599 DKK

A.H. Riise Non Plus Ultra Ambre d'Or Excellence

A.H. RIISE NON PLUS ULTRA AMBRE D'OR EXCELLENCE

Indhold - 70cl
Alkohol - 42%
895 DKK

A.H. Riise Navy Strength 55%

A.H. RIISE ROYAL DANISH NAVY STRENGTH

Indhold - 70cl
Alkohol - 55%
550 DKK

Plantation Extreme N.04

Endelig vender Plantation Extreme tilbage – og endda med (væsentligt!) fornyet kraft!
De foregående år har Extreme-serien bestået af 2 eller 3 aftapninger, men denne gang er der hele 8 aftapninger i holdopstillingen. De eftertragtede flasker er fordelt ud på 7 lande, således at Frankrig, Tyskland, Sverige, Storbritannien, Belgien og Danmark får deres helt egen Extreme, mens der er 2 til de heldige asner i USA. Tilsammen danner kassernes artwork et billede af rommens rejse fra Caribien til Europa. Om det er en samlers drøm eller mareridt vil vise sig, for det bliver nok ikke helt let at få fingrene i alle 8…

Den danske aftapning er vi meget stolte over: en exceptionel, 20 år gammel Jamaica-rom fra det legendariske destilleri Long Pond. Det såkaldte ”mark” er ITP og esterindholdet er 191g/hL AA mens totale volatile compounds er 638 g/hL AA. Hele 16 af de 20 år har den tilbragt på 200L ex-bourbonfade i tropisk klima, mens de sidste 4 år er på fransk eg hos Ferrand i Frankrig. Som det er kutyme for Extreme, er den tappet ved fadstyrke (som i dette tilfælde ligger på 51,2%) og den er ikke tilsat sukker.

Vi har før været vanvittigt begejstrede for netop årgang 2000 fra Long Pond, og denne flaske bekræfter endnu engang, at der skete noget magisk i den gamle John Dore-pot still dette år.
1.985 DKK

Plantation Vintage 2003 Jamaica

Denne længe ventede udgivelse i Plantations Vintage-serie kommer fra det jamaicanske destilleri, Clarendon. Rommen blev destilleret i 2003 og har et esterindhold på 422 gram per hektoliter ren alkohol – det er bestemt i den høje ende for Clarendon, og giver løfte om en rom med masser af smag! Efter 16 års lagring på bourbonfade i et tropisk klima, blev rommen flyttet til cognacfade i Frankrig, hvor den tilbragte godt 1 år, før den blev tappet ved yderst respektable 49,5% uden tilsætning af sukker.
699 DKK

Plantation Vintage 2005 Fiji

Fiji har på få år fået nærmest stjernestatus blandt romnørder. Den aromatiske og intense stil er guf for fans af Jamaica, Guyana og Trinidad-rom, og det nyeste skud på stammen af Plantations Vintages er netop en forrygende Fiji fra 2005. Rommen er lagret 14 år på bourbonfade i Fiji, før 1 år på franske fade hos Ferrand i Cognac. Den er tappet ved 50,2% med en lille smule tilsat sukker – omtrent 4 gram per liter.
699 DKK

Cachaca 70 cl

CACHACA YPIOCA PRATA RESERVA
175 DKK

Bayou Single Barrel rum

BAYOU LOUISIANA SINGLE BARREL RUM #2
399 DKK

Bayou Reserve rum

BAYOU LOUISIANA RESERVE RUM
350 DKK

Bayou XO rum

BAYOU LOUISIANA XO MARDI GRAS RUM
699 DKK

Rum Malecon Rare Proof 20 års

MALECON RUM 20YO RARE PROOF 48,4%
699 DKK

Ron Santiago de Cuba, Carta Blanca

SANTIAGO DE CUBA CARTA BLANCA

Santiago de Cuba Carta Blanca er en rom lavet på sukkerrørsmelasse og destilleret på kolonnekedler i ”den lette roms vugge”, Santiago de Cuba. En kort lagring giver en diskret vaniljeagtig karakter, som sammen med den relativt lette krop skaber en oplagt rom til helt sprøde, klassiske cubanske daiquiris eller mojitos, men det er naturligvis kun fantasien der sætter grænser!
100 DKK 179 DKK

Velier Foursquare Plenipotenziario

Velier Foursquare Plenipotenziario 12 Years Old – Barbados 60 % vol.
Ring for pris

Plantation Trinidad 1997

PLANTATION TRINIDAD 1997 WHISKY

CASK DENMARK 2019
749 DKK

Plantation Isle of fiji

PLANTATION ISLE OF FIJI

0,70L.
Maison Ferrand
299 DKK

Santos Dumont Rum Elixir

Santos Dumont Elixir er en charmerende sødmefuld likør som rammer alt til dem som holder af et godt glas med den helt rigtige balance mellem alkohol og sødme.

Brasilien er i dag verdens største producent af sukkerrør. En meget stor del af den melasserom der fremstilles verden over, er lavet på melasse fra Brasilien. Dog ikke denne romlikør. Santos Dumont Elixir er fremstillet på basis af vores Santos Dumont XO som er lagret på henholdsvis bourbon, PX sherry og portvinsfade.

Sidst men ikke mindst tilsættes lokale urter og en nøje afmålt mængde sukkerrørs honning. På denne måde skabes denne smægtende Elixir, som enhver elsker af god, fremragende likør vil holde af.
289 DKK

The Real Mccoy Limited Edition 10 års

The Real McCoy Rum Aged 10 Years er en limited edition-rom udgivet i 2017. Rommen er kun produceret i et oplag på 3000 flasker, og er på den måde en ægte ”limited edition rum”. Ligesom de andre udtryk i The Real McCoy-serien, så er denne 10 år gamle udgave også blevet produceret på Foursquare Rum Distillery af mesterdestillatøren Richard Seale.

Dette års limited edition-udgave fra The Real McCoy, udmærker sig ved at indeholde en højere koncentration af rom destilleret på destilleriets pot still-apparat, end normalt. Dette giver rommen en mere robust smagsprofil. Blended består af to forskellige komponenter; Det første er modnet i hele 12 år i ex-bourbonfade, og det andet har fået hele 10 år i nye fade af amerikansk egetræ.

Duft:
Moden banan, vanilje, egetræ og flotte frugt-noter.

Smag:
Brunet smør, brændt egetræ, vanilje og tørrede frugter.

En smuk og naturlig sød, single-blended rom fra Barbados tappet ved 46 % alkohol.

LAND/REGION
Barbados

ABV
46 %

ALDER
10 år
699 DKK

Cañaoak Pure Blended Rum

Dette enestående blend af sukkerrørsdestillater, fra flere forskellige områder i verden, er omhyggeligt sammensat af dygtige, franske blendere.

Cañaoak Rum er et romblend bestående af rom fra Mauritius, Nicaragua og Panama. Rommen er modnet i amerikansk og europæisk egetræ mellem 4 og 8 år. Det er en moderne rom med mange populære smagsnoter så som karamel, vanilje, appelsinskal, mælkechokolade, krydret honning og kandiseret, tropiske frugter.

Cañaoak er en lække og let drikkelig rom tappet ved 40 % alkohol.
350 DKK

Emperor Rum Sherry Finish

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse. I denne romserie blander man altså stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen.

Emperor Rum Sherry Finish er en sødmefuld rom, slutteligt modnet på sherry-tønder og tappet ved 40 % alkohol. Rommen tilbyder smagsnoter af karamelliseret frugt, chokolade, krydderier, vanilje og frugtig sherry.

Traditionel rom møder landbrugsrom - det bedste fra to verdener i et sherryfad.
399 DKK

Davidsen's Pirate Realease 8 Years Blend

DAVIDSEN'S PIRATE RELEASE, BLEND 8

Pirate Release - Blend 8 er en ægte caribisk skat fyldt med udsøgte romtyper fra Jamaica, Barbados og Den Dominikanske Republik. En velsmagende mørk rom.
259 DKK

Vordingborg rom 70 cl.

LAND - Venezuela
ABV - 40 %
Indhold - 70cl
ALDER - NAS
299 DKK

Ron Zacapa, Edicion Negra

Zacapa Edicion Negra har en sød smag med stærk og røget eftersmag.

Fremstilling
Rommen produceres, som det eneste sted i verden, i ”The House in the Clouds”, som ligger 2,3 km. over havets overflade i Guatamala. Den høje beliggenhed samt kølige bjergluft reducerer fordampningen. Det medvirker til, at mere af den værdifulde rom får lov at lagre i tønderne og dermed opnås den exceptionelle dybe aroma, mørke farve og rige smag som Zacapa Rum er anerkendt for.

ALKOHOL OG INDHOLD
43 % / 70 cl

LAND
Guatemala
699 DKK

A. H. Riise X.O. Ambre D'Or Reserve

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest
entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St.
Thomas i perioden 1838 til 1878.

A.H. Riise XO “Ambre d’Or Reserve” er en luksuriøs udvikling af det velkendte og populære ”A.H. Riise XO Reserve Sauternes Cask ”.

Det er en eksklusiv spiritus blandet af nøje udvalgte Premium Rom fra Mellemamerika og Vestindien. De dyrebare dråber får deres karakteristiske sødme fra modningen i de specielt udvalgte fade, der tidligere er blevet brugt til dejlig sød hvidvin.

A.H. Riise XO “Ambre d’Or Reserve” er flirtende med sin gyldne farve og udfordrende med den komplekse smag, der lokker dig til endnu en tår.

Duft
Hø, vanilje, engens blomsterpragt og smør karamell

Smag
Citrus, vanilje og duftende noter fra et fad med sød vin smelter sammen til en mindeværdig kombination

Eftersmag
Rig og cremet med noter fra modne frugter, der gradvis aftager på tungen

Kommentar
Løft glaset mod lyset og oplev rommens livlige nuancer - ligesom en rigtig ravklump med en historie at fortælle. Forførende med moden frugt, gammelt læder og en delikat aroma fra ædle druer.
425 DKK

Ron Runik Copper

Destillerias Manuel Acha S. A. blev grundlagt i 1831 og er i dag stadig familieejet i 5. generation.
Dette gør det til den ældste virksomhed i den baskiske region og til det 2. ældste familieejede destilleri i Europa.
Destilleriet har ligget samme sted i Amurrio, i Alva siden 1880 og der er i dag 15 personer ansat.
Der bliver fremstillet naturlige produkter, både med maceration og ved destillation på traditionelle kobber-alambic'er, som en essentiel metode. Man har brugt disse metoder i mange år og er blevet eksperter til at få den bedste smag frem.

Der fremstilles både europæiske produkter, som likører, gin og vodka, men faciliteterne bruges også til lagring af rom og andre produkter.
Acha producerer bl.a. Runik, La Morita og Fuckermaister - en tyskinspireret krydderlikør og er eksperter på at producere både konventionelle og økologiske produkter.
299 DKK

Falster Rom

Falster RUM 1 st. Realease - Årgang 2019

PX-Barrel.

Produktion Kun 187 Flasker

Alk 45% Vol.

500 ml.

Til Falster Rom anvendes den fineste sukkerrørsmelasse.
Mæsken får lov at stå ca. 1 måned for at gære, inden den destilleres af to omgange på en 200 liter Copper Pot Still.
Der justeres til fadstyrken 63,5% hvorefter der fyldes på sherry fade.
Fadlagringen foregår på små ombyggede brugte PX Sherry fade på kun 32 ltr pr. stk.
som giver rommen en super blød og fyldig afrundet sødme helt naturligt.
ingen tilsætninger af farve. ingen filtrering.
795 DKK