Filters
Søg

Sherry

Sorter efter
Vis per side

Don Guido Pedro Ximenez VO 20 år

Williams & Humbert er et sherry-hus der producerer sherry i den klassiske Jerez stil, det giver sherryen stor balance og dybde.

Don Quido Pedro Ximenez, er lavet udelukkende på Pedro Ximenez druer, der er tørret ude i solen i 15 dage og derefter presset. Vinet er modnet i en solera i mindst 20 år og ender som en tæt, mahogni-sort og tykflydende ekstremt sød sherry (380 gr./l).

Duft:
Karakteristisk Pedro Ximénez-, rosin- og figenaromaer med runde, underliggende balsamiknoter

Smag:
Lavt syreindhold, næsten sirupagtig sød og masser af figner, svedske, rosiner ...

Eftersmag:
En laaaaaang finish, der efterlader sødme og aromaer i mund og næse i lang tid

Kommentar:
En storslået dessertvin der serveres ved stuetemperatur eller let kølet. Altid en fornøjelse at nippe til, måske slå den ud over vaniljeis, eller endda blande den med nogen af de rom, der har modnet i dens fade - fx Dos Maderas 5+5 - en fremragende drink til enhver dessert!
299 DKK

William & Humbert Oloroso Sherry 12 års

Williams & Humbert er et sherry-hus der producere i den klassiske Jerez stil, det giver sherryen stor balance og dybde.

Oloroso er en sherry der er lavet på Plomino druen, og som lagres uden flor. I begyndelsen tilsættes alkohol så flor-laget ikke dannes. Den lagres i Criaderas y Soleras-systemet, hvor den modnes gennem oxidation i egetræsfadene i mindst 12 år. Tiden i fadene skaber en unik, rig, mørk og tør oloroso med et sukkerindhold på mindre end 6 gr./l.
175 DKK

William & Humbert Amontillado Sherry 12 års

Williams & Humbert er et sherry-hus der producere i den klassiske Jerez stil, det giver sherryen stor balance og dybde.

Amontillado er lavet på Palomino druen og lagres først på samme måde som en Fino i 8 år. Herefter dræbes flor´en ved tilsætning af alkohol og vinen lagres videre i yderligere 4 år, hvor den påvirkes af luftens oxidation. Processen giver en mørkere og mere fyldig sherry end Fino, men lettere end Oloroso med et sukkerindhold på under 4 gr./l.
175 DKK

Sherry Fad No 6

FAD NO.6

Vinen ligger på fad i 3 år i det unikke criadera- og solerasystem, der gør den traditionelle blanding af nye unge vine med ældre vine mulig. Kan drikkes som appetitvækker til skinke og ost eller til desserter med appelsin, fersken og mandarin.
100 DKK

Garvey''s Cream

GARVEY'S CREAM FLOR DE JEREZ

Cream Sherry er en af de sødeste udgaver fra Sherry distriktet. En god og klassisk ledsager til søde desserter.
100 DKK

Garvey Sherry Oloroso

GARVEY SHERRY OLOROSO OCHAVICO

Oloroso er en Sherry i den mere søde og intense ende af skalaen, som samtidig åbner for en meget bred anvendelse til forskellige retter. Prøv denne til en kraftfuld svampe- eller oksekødssuppe.
100 DKK