Filters
Søg

Spiritus

Sorter efter

Foxdenton Valencia Orange & Rosemary

FOXDENTON VALENCIA ORANGE & ROSEMARY
299 DKK

Foxdenton Danish Edition Fruits of The Forest

FOXDENTON FRUITS OF THE FOREST DANISH EDITION
299 DKK

Ron Santiago de Cuba, Carta Blanca

SANTIAGO DE CUBA CARTA BLANCA

Santiago de Cuba Carta Blanca er en rom lavet på sukkerrørsmelasse og destilleret på kolonnekedler i ”den lette roms vugge”, Santiago de Cuba. En kort lagring giver en diskret vaniljeagtig karakter, som sammen med den relativt lette krop skaber en oplagt rom til helt sprøde, klassiske cubanske daiquiris eller mojitos, men det er naturligvis kun fantasien der sætter grænser!
179 DKK

Kentucky Gentleman Straight Bourbon

The southern hospitality of Kentucky Gentleman often includes Kentucky’s finest on the front porch while the sun sets and wind whispers through the trees. This whiskey is meant for relaxing. Tasting Notes:

The highlight is the delivery on palate and follow-through. A silky-textured, nutty experience with a delightful honeycomb wake.
199 DKK

Kaffesirup Amaretto

Kaffesirup med smag af Amaretto. Kan bruges i kaffen, men er også velegnet til desserter, drinks eller i bagværk.

Ruds kaffesirupper i spændende smagsvarianter er perfekte til at give kaffen et pift. Sirupperne er dansk produceret og kvaliteten er i top. Brug dem som erstatning for sukker i kaffe og te, i desserter eller bagværk.
45 DKK

Glasgow Trible Distilled Single Malt

1770 - GLASGOW TRIPLE DISTILLED SINGLE MALT SCOTCH
499 DKK

Bunnahabhain 1989 25 PX

BUNNAHABHAIN 1989
SINGLE MALT 25 ÅR
PX FINISH
2.799 DKK

Macarn Økologisk Rose Lemonade

Rose Lemonade

250ml

Frisk og mild smag af økologiske citroner og franske roser. Justeret med lidt sort gulerod for at bevare den smukke lyserøde farve. Ingredienslisten er gammeldags, uden alt det kunstige bare ekstra meget saft. INGEN aromaer, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Til gengæld massevis af økologiske råvarer!
25 DKK

Hancock Hindbær

Hancock Hindbær Liflig og frisk Hindbær, sød og sommerlig eftersmag.
15 DKK

Velier Foursquare Plenipotenziario

Velier Foursquare Plenipotenziario 12 Years Old – Barbados 60 % vol.
Ring for pris

Plantation Trinidad 1997

PLANTATION TRINIDAD 1997 WHISKY

CASK DENMARK 2019
749 DKK

High West Double Rye

HIGH WEST DOUBLE RYE! WHISKEY
599 DKK

High West American Bourbon

HIGH WEST AMERICAN PRAIRIE BOURBON WHISKEY
599 DKK

Santos Dumont Rum Elixir

Santos Dumont Elixir er en charmerende sødmefuld likør som rammer alt til dem som holder af et godt glas med den helt rigtige balance mellem alkohol og sødme.

Brasilien er i dag verdens største producent af sukkerrør. En meget stor del af den melasserom der fremstilles verden over, er lavet på melasse fra Brasilien. Dog ikke denne romlikør. Santos Dumont Elixir er fremstillet på basis af vores Santos Dumont XO som er lagret på henholdsvis bourbon, PX sherry og portvinsfade.

Sidst men ikke mindst tilsættes lokale urter og en nøje afmålt mængde sukkerrørs honning. På denne måde skabes denne smægtende Elixir, som enhver elsker af god, fremragende likør vil holde af.
289 DKK

Oremandsgaard Batch No. 033

Batch No. 033 - æbler og havtorn

Let tilgængelig og læskende gin til en floral GT med eftertryk på æble. Sorterne Rubens og Ahrista tilfører sød frugtfylde, og ledsages af citron, havtorn og et strejf af ingefær. Servér med æbleskive lavet på mandolinjern - og husk: undgå ekstra citron! (0,5 liter, alc.vol. 43%)
375 DKK

Barrister Russian Gin Small Batch

LAND/REGION
Rusland

ABV
43%
350 DKK

The Real Mccoy Limited Edition 10 års

The Real McCoy Rum Aged 10 Years er en limited edition-rom udgivet i 2017. Rommen er kun produceret i et oplag på 3000 flasker, og er på den måde en ægte ”limited edition rum”. Ligesom de andre udtryk i The Real McCoy-serien, så er denne 10 år gamle udgave også blevet produceret på Foursquare Rum Distillery af mesterdestillatøren Richard Seale.

Dette års limited edition-udgave fra The Real McCoy, udmærker sig ved at indeholde en højere koncentration af rom destilleret på destilleriets pot still-apparat, end normalt. Dette giver rommen en mere robust smagsprofil. Blended består af to forskellige komponenter; Det første er modnet i hele 12 år i ex-bourbonfade, og det andet har fået hele 10 år i nye fade af amerikansk egetræ.

Duft:
Moden banan, vanilje, egetræ og flotte frugt-noter.

Smag:
Brunet smør, brændt egetræ, vanilje og tørrede frugter.

En smuk og naturlig sød, single-blended rom fra Barbados tappet ved 46 % alkohol.

LAND/REGION
Barbados

ABV
46 %

ALDER
10 år
699 DKK

Cañaoak Pure Blended Rum

Dette enestående blend af sukkerrørsdestillater, fra flere forskellige områder i verden, er omhyggeligt sammensat af dygtige, franske blendere.

Cañaoak Rum er et romblend bestående af rom fra Mauritius, Nicaragua og Panama. Rommen er modnet i amerikansk og europæisk egetræ mellem 4 og 8 år. Det er en moderne rom med mange populære smagsnoter så som karamel, vanilje, appelsinskal, mælkechokolade, krydret honning og kandiseret, tropiske frugter.

Cañaoak er en lække og let drikkelig rom tappet ved 40 % alkohol.
350 DKK

Emperor Rum Sherry Finish

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse. I denne romserie blander man altså stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen.

Emperor Rum Sherry Finish er en sødmefuld rom, slutteligt modnet på sherry-tønder og tappet ved 40 % alkohol. Rommen tilbyder smagsnoter af karamelliseret frugt, chokolade, krydderier, vanilje og frugtig sherry.

Traditionel rom møder landbrugsrom - det bedste fra to verdener i et sherryfad.
399 DKK

Bunnahabhain 2001 single malt 15 år Sherry Wood

Wilson and Morgen Bunnahabhain 2001 single malt 15 år Sherry Wood

A very traditional distillate-driven Bunnahabhain of particular intensity, pure and austere: a character that is somehow different from the usual softness of this whisky, much more playful and edgy, with a personality that begged for a cask strength bottling. A hint of tannins and just a whiff of sherry are all that betrays the influence of the second fill cask, but then the distillate takes hold of the stage: big, bold, intense, with clean notes of malt, beeswax and honey-like fragrance. The overall impression, though, is not sweet at all: on the contrary, it remains mineral, dry and quite sharp even with the addition of water. This cleanliness and austerity are what makes it particularly appealing and never cloying, calling for a second dram immediately after the first one.

Casknr: #1431
1.099 DKK

Wilson & Morgen Ardmore 2009 Single Malt Heavy Pea

Siden 1992 har Wilson & Morgan tilbudt et fint udvalg af sjældne uafhængige aftapninger af Skotsk maltwhisky. Wilson & Morgan vælger kun malts med en lagringstid på 10 til 30 år. Fadene opbevares i lande over hele verden. Og i mange tilfælde modnes de yderligere i portvins-, rom- eller marsala fade i Italien. Alt er personligt udvalgt af Fabio Rossi, der følger en simpel regel for sine valg: ”Stol på din gane og dit instinkt.” Og det er formentlig på grund af denne regel, at hans whiskyer er specielt attraktive på markedet i dag.

Efter succesen med udgaven af den 5 årige Ardmore, var nysgerrigheden stor efter at prøve en ældre version af denne usædvanligt røgfyldte Speyside malt. Denne gang er resultatet blevet mere intens og kompleks, mens den rene baggrund af malt stadig er til stede. Endnu sødere og mere maltsmag end før.

Duft
En sådan røgfyldt intensitet finder et perfekt fundament i den cremede, saftige rigdom og fløjlsagtig duftende vanilje fra ex-bourbon fade, honning, kamille, med strejf af bivoks og sød lakrids

Smag
I første omgang domineret af en eksplosion af sod, tjære og røg fra tørv - som et bål af fyrretræ med en balsamisk friskhed af mynte, kamfer og harpiks

Eftersmag
En delikat surhed af grønne bananer og velsmagende citronskal, som forlader en stimuleret gane, forfrisket og klar til endnu en slurk!

Kommentar
Så spændende ... men forskellig nok til at vække interessen for enhver krydret røghoved!
475 DKK

A.H. Riise Royal Danish Navy The Frigate Jylland

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

Fregatten Jylland verdens længste træskib, den danske flådes stolthed, tidligere kongeskib - et dansk nationalt klenodie.

Fregatten Jylland har tætte historiske bånd til de tidligere Dansk Vestindiske øer. I årene 1871-1887 var skibet på fem togter til Vestindien for at repræsentere danske interesser.

Royal Danish Navy Fregatten Jylland Rum, er en Eksklusiv udgave af Danish Navy Rum. Det er de gamle apoteksmetoder, der bruges den dag i dag, til at skabe denne rom. Udviklet fra planter, som A.H. Riise samlede på og omkring de Dansk Vestindiske øer.

Selv om Fregatten Jylland nu ligger permanent i Ebeltoft, bør man ikke gå glip af chancen for at smage en rom fra denne vigtige æra i den danske søfarts historie. For hver solgt flaske doneres et beløb til bevarelsen af Fregatten Jylland.
499 DKK

Franklin & Sons Rhubarb with Hibiscus

Franklin & Sons Rhubarb with Hibiscus
Fra 17 DKK

Franklin & Sons Pink Grape with Bergamot

Franklin & Sons Pink Grape with Bergamot
Fra 17 DKK

Franklin & Sons Indian Tonic Water

Franklin & Sons Indian Tonic Water
Fra 17 DKK

Franklin & Sons Ginger ALE Tonic Water

Franklin & Sons Ginger ALE Tonic Water
Fra 17 DKK