Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Summerbird Julekollektion

Sorter efter
Vis per side

Summerbird Rånougat

Nougat
200gr.

Fantastiske smagsoplevelser bliver skabt af de bedste ingredienser. Ren kraftfuld nougat, med et stort indhold af hasselnødder, mørk chokolade 70 % og rørsukker. Vores nougat egner sig ikke blot til at spise ren, men i den grad også i bagværk, desserter og konfekt.
65 DKK

Summerbird Råmarcipan

Marcipan
200gr.

Vores anerkendte marcipan er et af vores mest ikoniske produkter, der i den grad symboliserer vores konstante stræben efter den ultimative smagsoplevelse samt respekten for råvaren og håndværket. Vores marcipan er ikke kun i særklasse, når den nydes i sin rene naturlige form, men den er i særdeleshed også velegnet til hjemmelavet konfekt, bagværk og desserter.
65 DKK

Summerbird Mandler Vanilla & Amber

Mandler - Vanilla & Amber
100gr.

Let ristede spanske mandler drageret i praliné og krokant. Overtrukket med et tykt lag af vores prisvindende Amber Classic-chokolade og afslutningsvis vendt i det fineste pulver af røde bær og rigelige mængder vanilje. En harmonisk og unik mandel fyldt med konsistens og frugtighed.
52 DKK

Summerbird Hasselnødder Praline & Croquant

Hasselnødder - Praline & Croquant
100gr.

Let ristede hasselnødder drageret i praliné og krokant. Overtrukket med vores mørke chokolade Guayas 71 %. En hasselnød fyldt med karakter, dybde og kant, som i den grad efterlader et indtryk af natur og kærlighed til chokolade.
52 DKK

Summerbird Amber Edition

Amber Edition
220 gr.

Vi byder julen og dens mangfoldige smage, velkommen med vores “Amber Edition” bar. Baren består i al sin enkelthed af vores prisvindende karamelliserede Amber Classic-chokolade, drysset rundhåndet med krokant af Piemonte hasselnødder, drageret ganske let med varme krydderier som kanel, kardemomme og ingefær. Afslutningsvis drysses der en smule kirsebær på toppen.

Resultatet er en sprød og raffineret chokoladebar, fyldt med konsistenser, varme og velsmag.
144 DKK

Summerbird Wintherbar 110gr

Winter Edition
110gr.

Vores nye raffinerede karamelliserede Amber Noir-chokolade, er i denne juleudgave forsigtigt tilsmagt med orange og dekoreret rundhåndet med let ristede spanske mandler, tranebær og pistacie. En unik oplevelse til alle, som sætter pris på en harmonisk chokoladebar fyldt med konsistens og karisma.
72 DKK