Filters
Søg

Tjekkiske

Sorter efter
Vis per side

Primator, Premium Lager

Smagsoplevelsen ved en Premium vil altid give dig lyst til endnu en tår. Det samme gælder for mange typer bøhmisk øl, en øltype som Tjekkiet er verdensberømt for. Primator Premium er vores brygmesters stolthed. Vi anvender kun de allerbedste naturlige ingredienser og runder den omhyggelige produktionsproces af med en langvarig modning ved 1°C.

Øllet har en stærk, velafbalanceret smag, en strålende gylden farve og langvarigt skum. Øllet har en klassisk bitterhed, som man altid har lyst til at smage mere af. En alsidig øl, velegnet til enhver lejlighed, til festlige begivenheder eller ved selvforbydelse. Uanset anledning ved vi, at du vil nyde vores øl!

Premium akkompagnerer fint salater, bøf, kebab og stegt svinekød. Nydes bedst afkølet i et højt Primator glas. Dette prestigefyldte øl repræsenteres af Pivovar Nachods ånd og unikke vision.
30 DKK

Primator, India Pale Ale

En rendyrket Amerikansk præget IPA med en frisk citruspræget duft, en fin fylde og krop, samt masser af tør grape præget af bitter humle, fremstår denne øl markant anderledes end de andre Primator produkter.

Type af øl: India Pale Ale
Alkohol indhold: 6,5 % vol.
Ingredienser: Lys Pale ale malte, karamel malt, amerikanske humler, ale gær , tilsat kulsyre og pasteuriseret

Er man ikke til bitters øl bør man gå langt uden om denne øl, da den vil tilfredsstille de fleste Hop Heads (Humle elskere). Denne øl vil gøre sig rigtig godt sammen med de kraftfulde og lidt stærke asiatiske retter, hvor bitterheden vil komplimentere chilien og karryen, samt give en fin kontrast til det søde og fede i kokosmælken. Nyd den på terrassen eller på pubben, og føl den behagelige og smagsfyldige fornemmelse en så humlet øl vil give. Øllet nydes bedst afkølet til omkring 10°C.
30 DKK

Primator, Weizenbier

Weizenbier har en intens smag. Den pikante hvede giver et strejf af banan, og den lækre nellikeagtige aroma er typisk for denne type øl. Den er smagsrig og middelfyldig med en klassiske bitterhed, der kan karakteriserer Saaz humlen.

De runde frugtegenskaber er resultatet af en blanding af ølgær og hvedemalt. Den er nem at genkende ved allerførste blik. En ufiltreret, meget gæragtig, halmfarvet øl. Gær og protein giver øllet en tiltrækkende grumsethed. Dette er en rigtig tørstslukker. Anbefales til bøffer og andet stegt kød som fx. and. Også lækker til svineburgere, pølser, alt godt fra havet og blød ost. Dette øl bør serveres i et højt og slankt glas, så der sikres kraftigt skum. Hvis øllet ikke ser uklart nok ud, skal resten af øllet i flasken rystets godt for at få bundfaldet med. Perfekt med en citronskive ved en temperatur på 6-8°C.

I de sidste 30 år har vi oplevet en ølrenæssance, særligt blandt yngre øldrikkere, som kan lide at være innovative i deres valg af øl. Dette øl er god til festlige lejligheder, og øllets milde bitterhed tiltaler ofte kvinder. Det er i hvert fald øjeblikkets øl.
Fra 25 DKK

Primator Premium Dark

Den orginale og bedste. Dark var den første pilsner, som bar navnet Primator og er derfor den mest historiske øl i produktserien. Premium Dark er indbegrebet af tradition og trækker på årtiers bryggeteknik, som til stadighed er blevet forbedret og opdateret af brygmesteren.

Premium Dark tilbyder en unik smag af fire ligeligt fordelte malttyper samt vores kvalitetsgaranti, der består i det største antal medaljer indenfor vores sortiment.

Tag en tår og lad smagsløgene opleve en fin karamelessens med en lidt afdæmpet bitterhed i baggrunden. Den fyldige smag og farve stammer fra den unikke München-malt og akkurat den rigtige mængde humle. Det fløjelsesagtige skum, den mørke farve og den fristende aroma er helt uimodståelig. Dark er god til maden og akkompagnerer fint stegt kød, vildt og overdådige desserter. Dark er også en storartet ingrediens i madlavningen fx. pølser tilberedt i mørk øl eller en steg marineret i denne øl.
Fra 25 DKK