Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Tyske

Sorter efter
Vis per side

Schneider Weisse Tap 6 Vintage

SCHNEIDER VINTAGE TAP 6
Indhold - 50cl
Alkohol - 8,2%
Type - Hvede Dobbelbock
Land - Tyskland
Årgang - 2012
40 DKK

Schneider Weisse Tap 7

Schneider Weisse Mein Original TAP 7

5,4 %
500 ml

Den fulde kompleksitet af en ægte bayersk hvedeøl. Mahognifarvet hvedeøl. Nuancer af modne bananer, nellike, muskatnød og nødder. En fyldig og mousserende øl med harmonisk finish. De ideelle følgesvend for bayersk mad, hjertelige retter og medisterpølse. Brygget ifølge den originale opskrift fra 1872.
40 DKK

Schneider Weisse Tap 5

Schneider Weisse Meine Hopfenweisse TAP 5

8,2 %
500 ml
Hvede Doppelbock

Humlende fyrværkeri - en ny hvedeøl! Skinnende med et rødligt skær. Stærk Doppelbock med en intens blomstret aroma, der minder om tropisk frugt og ananas. En kraftfuld bitterhed som er mildnet ved en frugtagtig sødme. Denne ekstreme hvedeøl viser, hvor langt en hvedeølssmag kan gå. Den ideelle ledsager til meget krydrede og eksotiske retter.
40 DKK

Schneider Weisse Tap 6

Schneider Weisse Unser Aventinus TAP 6

8,20%
500 ml

Dyb og kompleks – for store og afslappende øjeblikke ved ilden. Dark-ruby farvet hvede doppelbock med et cremet fint hoved. Stærke noter af modne bananer, rosiner og blommer mødes med lakrids og en ristet aroma. Fyldig og varmende, med afbalanceret og glat finish. Den ideelle følgesvend til stegt kød, vildt og frugtige chokoladedesserter.
50 DKK

Schoppe Bräu Katerfrühstück

Katerfrühstück 12% IBU 40. Imperial vanilje Stout Morgenmadens champion, der passer på alle former for tømmermænd. I dette bryg, har vi med håndkraft åbnet 200 vaniljestænger og tilføjet dem brygget. Velegnet til kammuslinger og asparges, vaniljeis toppet med kirsebær.
Fra 33 DKK

Schoppe Bräu XPA

XPA X-Bers Pale Ale 7,0 % IBU 70 \"Kreuzberg Champagne\" Øl med en humlet kompleksitet. Kan nydes med currywurst, sushi og pandekager med kanel og sukker.
Fra 33 DKK