Filters
Søg

USA

Sorter efter
Vis per side

Rogue Nitro Chokolade Stout

Rogue Chocolate Stout Nitro

5,8%
IBU 69

Vi har her tilføjet nitro gas til vores klassiske Chocolate Stout. Tilføjelsen af nitro giver den smagen af hollandsk chokolade, sammen med en glat, cremet chokoladeoplevelse, som du aldrig ønsker skal slutte.
49 DKK

Sierra Nevada Hoppy Anniversary Ale 40

Sierra Nevada 40 Hoppy Anniversary Ale

6,0 %
Jubilæum IPA 40 år En hyldest til det bedste af vestkystens IPA og craft beer's lange og underlige rejse. Humlet øl var ikke populær, da vi begyndte at brygge i 1980. Men vi elskede dem, og vi vidste, at hvis vi skulle åbne et bryggeri, ville vi hellere gøre noget karakteristisk. Det er 40 år siden, og vi brygger stadig det, vi elsker. Denne øl har smag og aromaer fra en klassisk vestkyst IPA; fyrretræ og citrus med en dyb guldfarve og let sødme af karamel.
35 DKK

Kona Gold Cliff IPA

Gold Cliff IPA

7,2 %
50 IBU
355 ml

Sæsonøl; maj - august

Gold Cliff IPA indeholder ægte ananas. Den har tropiske frugtaromaer, der stammer fra Mosaic og Citra humle og den har et strejf af karamel malt. Velegnet til røget svinekød, grillet skinke eller kyllingepølse. Den går også godt til dessert, prøv den til et stykke sandkage, og du vil få en ananasoplevelse, der er sååå lækker!
Fra 25 DKK

Firestone Walker DBA

Firestone Walker

DBA
5,0%
IBU 30
355ml
Britisk Pale Ale DBA – a.k.a. Double Barrel Ale
Er den spændende øl, som var starten for os tilbage I 1996.
DBA blev delvist gæret i Firestone Union patenterede ege tønder, og tog centralkysten med storm, samtidig med den satte tempoet for alle vores fremtidige øl.

I dag betragtes DBA som en klassiker i Californien, og er en ikonisk hyldest til traditionelle engelske cask fermenterede ales. Malten pale skaber en glat midte med bånd af karamel, engelsk toffee og ristet eg.
35 DKK